Comença la 8a fira de la Cervesa Artesana a Torredembarra

  Des d'avui fins al diumenge es podran tastar una dotzena de cerveses artesanals

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  La Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra arriba a la seva vuitena edició ampliant a tot el cap de setmana la seva programació. D’aquesta manera, avui s’obre les portes fins al diumenge 15 d’octubre al migdia. Els bons resultats dels darrers anys i sent un cap de setmana de pont per a molts han fet decidir ampliar els dies de celebració.

  Aquesta, però, no és l’única novetat d’enguany. En l’àmbit més gastronòmic, es comptarà amb quatre food trucks torrencs (Crêpe Chérie, el Rincón Celeste, Pepito Bravo i Van Bola) i també es cuinarà una paella popular el dissabte, a càrrec del mestre paeller Abundi Monterde, Pep Nogué (cuiner del programa El Suplement de Catalunya Ràdio) i Xavier Fernández (xef del Restaurant La Quilla d’en Xavier del port de Torredembarra).

  Un total de 12 productors mostraran les seves elaboracions. Les cerveses artesanes que es podran degustar són: Clandestines (Montferri), La Surfera (la Móra), Espina de Ferro (l’Anoia), Estraperlo (Torredembarra), Rústica Bufona (Escaladei), Bripau (Sant Pere de Riudebitlles), Seelen (Vensilló de la Llitera) – Osca), Cereberus (Artès), La Nou, La vella caravana (Menàrguens), Hope (Sant Sadurní d’Anoia) i La segarreta (Santa Coloma de Queralt).

  La fira va acompanyada d’un programa d’activitats complementàries per donar a conèixer la cultura de la cervesa i esdevenir una bona proposta d’oci per a totes les edats: food trucks, paella popular, xerrada a càrrec del físic Antoni Alamany, cates, música en viu, activitats infantils i dj’s.

  La Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra l’organitzen les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats, i compta amb la coordinació tècnica d’Estraperlo, la cervesa artesana de Torredembarra.

  Coincidint amb la Fira, es duran a terme les darreres visites de la temporada 2017 al far de Torredembarra: reserves a través del web.