El Col·legi Sant Jordi rep la visita de l’escriptora Anna Manso

    L'alumnat del centre d'educació especial de la Diputació a Jesús ha treballat les seves obres i ha pogut xerrar directament amb l'autora

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    El Col·legi d’Educació Especial Sant Jordi de la Diputació a Jesús, Tortosa, ha obert avui les seves portes a una visita molt especial i esperada, l’escriptora barcelonina Anna Manso (Barcelona, 1969). L’autora de llibres infantis i juvenils ha intercanviat lectures i xerrada amb l’alumnat del centre, que prèviament havia treballat sobre els seus textos.

    Ha estat una activitat proposada per la comissió de biblioteca del centre en el marc del cicle Autors a les aules, que té com a objectiu fomentar i incentivar el gust per la lectura.

    Alumnes i professionals del centre s’han implicat i treballat directament en aquesta visita tan especial perquè fos tot un èxit, a través de lectures prèvies a les aules per conèixer l’obra de l’autora. Amb proximitat i naturalitat, l’Anna Manso ha parlat del seu ofici i de les seves històries escrites i ha convertit aquesta visita en una experiència molt enriquidora i gratificant.