Clams per la llibertat dels polítics al Camp Nou

    S'han escoltat múltiples mostres de protesta pels presos polítics durant l'enfrontament entre el Barça i el Sevilla

    El Camp Nou ha estat aquest dissabte al vespre l’escenari de múltiples mostres de suport i solidaritat amb els “10 presos polítics”, en referència als membres del Govern i als líders de l’ANC i Òmnium empresonats. Durant el partit de Lliga que ha enfrontat el Barça i el Sevilla s’ha desplegat una senyera gegant a la graderia acompanyada del missatge “Justícia”. Paral·lelament, ANC i Òmnium Cultural han repartit 70.000 cartells reivindicant la sortida de la presó dels seus presidents, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, i dels vuit membres del govern de la Generalitat que estan a la presó. I la grada d’animació del Barça ha accedit al Camp Nou deu minuts més tard de l’inici del partit i en el moment de la seva entrada han fet càntics de “llibertat”, que s’han estès entre bona part dels d’assistents a l’estadi, i desplegant pancartes reivindicatives.
    Els impulsors d’aquesta darrera iniciativa són quatre dels cinc grups d’animació del Gol Nord a l’estadi del Barça: PB Creu de Sant Jordi, Nostra Ensenya, Supporters Puyol i Almogàvers.

    Per últim s’han desplegat dues pancartes en anglès que portaven els missatges “llibertat per a tots els presos polítics” i “Vergonya d’Europa”.