Ciutadans (Cs) fa una renovació a la Junta local de Tortosa de cara a les eleccions municipals

    El secretari d’organització de Ciutadans a la província de Tarragona explica que “Ciutadans és presentarà a les eleccions amb un programa sòlid per a la ciutat”

    La nova Junta de l’agrupació local de Ciutadans Tortosa (d’esquerra a dreta): Jaume Pons (secretari), Patricia Faura (responsable de logística), Vanessa Pallarés (coordinadora), Rubén Espuny (responsable de xarxes socials i comunicació) i Joan Arias (responsable de política municipal).

    Ciutadans Tortosa ha establert en una reunió amb afiliats i simpatitzants de la zona les bases per a desenvolupar una proposta de govern de cara a les eleccions municipals de l’any 2019. D’acord amb això, Fernando Pecino ha assegurat que “amb la constitució de la nova Junta local de Ciutadans Tortosa el partit reafirma el seu projecte a les Terres de l’Ebre”.

    Pel que fa a l’activitat que el partit ha vingut realitzant a Tortosa, ha volgut explicar que “malgrat que ja hi havia una Junta local operativa des de l’any 2015, amb els recents canvis que s’han dut a terme el que es pretén és reforçar el projecte”.

    D’altra banda, i seguint amb el propòsit d’implantar Ciutadans al conjunt de les Terres de l’Ebre, Pecino ha apuntat que “estem centrats en la creació de grups locals en diferents municipis del territori ebrenc”.