Ciutadans Cambrils sol·licita que s’instal·lin més aparcaments per a bicicletes

    El partit senyala la necessitat de treballar en un pla de mobilitat local, sostenible i saludable que millori la qualitat de vida dels veïns

    El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a Cambrils ha sol·licitat “la instal·lació de més aparcaments per a bicicletes a Cambrils, principalment al Passeig Marítim on hi ha moltes bicicletes mal aparcades”, ha assenyalat el portaveu municipal de Cs, Imanol Rico, i ha afegit que “si s’aposta pel turisme esportiu amb bicicleta, s’ha d’adaptar la ciutat tant en aparcaments com en carrils bici i passos de ciclistes, ja que actualment hi ha deficiències a la ciutat en aquest sentit”.

    Imanol Rico ha assegurat que “Cambrils és una ciutat idònia per gaudir de la bicicleta, molts veïns acostumen a fer-la servir per desplaçar-se”. Per això, ha apostat també per “treballar en l’elaboració d’un pla de mobilitat local sostenible que incrementi el nombre d’aparcaments, els carrils i passos de bicicleta”. D’aquesta manera, “es fomentaria la mobilitat sostenible i saludable i els ciutadans podrien fer servir la seva bicicleta tot l’any”.