Cinc detinguts a Reus per vendre droga al carrer

    També es van identificar deu persones en el marc d'una operació conjunta entre la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra

    La Guàrdia Urbana de Reus i els Mossos d’Esquadra han detingut cinc persones per un presumpte delicte contra la salut pública, per venda de substàncies estupefaents a la via pública. Els arrestos es van fer en el marc d’un dispositiu conjunt entre els dos cossos de seguretat ciutadana, civisme i inspecció de locals a la zona de la plaça de la Sardana i la plaça Compte de Reus, divendres passat. El dispositiu va tenir dues fases, la primera a les 18.30 hores amb efectius de paisà dels Mossos i la Guàrdia Urbana. La segona fase, a les 22.40 hores, va comptar amb la participació d’equips ARRO i de la Unitat de Seguretat Ciutadana dels Mossos d’Esquadra, i agents de la Unitat de la Policia Administrativa de la Guàrdia Urbana. En aquest cas es va tancar amb deu persones identificades, una acta d’inspecció de local per diferents infraccions de la normativa en matèria de senyalització i falta de documentació; així com una acta per consum d’alcohol a la via pública.
    Aquests operatius conjunts de seguretat ciutadana i civisme formen part de la campanya de vigilància que els cossos de seguretat porten a terme en diferents zones de la ciutat de manera coordinada per a la prevenció de la delinqüència. La inspecció de locals permeten verificar la situació administrativa i les condicions d’aquesta tipologia de comerços, alguns d’ells motiu de queixes veïnals.