El Cicle de Primavera de la Cripta de l’Ermita ofereix nou concerts de diferents estils

  Jaume Calatayud i Vicente Morera presentaran l’espectacle poeticomusical “Mai no és de nit” dedicat a Manuel de Pedrolo

  El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils i l’Associació Coral Verge del Camí han presentat el Cicle de Primavera de la Cripta de l’Ermita, que oferirà nou espectacles de diferents estils i formats en aquest espai emblemàtic del municipi entre l’11 de març i el 19 de juliol. El preu de l’entrada oscil·la entre els 5 i els 20 euros i quatre concerts són gratuïts.

  El cicle està marcat per les activitats del 50è aniversari de la Coral Verge del Camí, que té la seu a la Cripta i que ha programat diversos actes dins del programa de concerts de primavera. El primer serà la Trobada de Corals Cambrilenques, amb l’actuació de set corals de Cambrils, que obrirà el cicle el diumenge 11 de març, a les 19 hores. La programació continuarà el diumenge 25 de març a les 19:30 hores amb el magnífic concert de piano “Energy” d’Antoni Tolmos, que presentarà el seu desè treball discogràfic. És una actuació que dibuixa una oportunitat per descobrir noves emocions i sensacions a través de la música.

  El 15 d’abril, a les 19.30 hores, podrem gaudir de l’espectacle ManiàTICS del grup de teatre La Teca, basada en l'obra original de Laurent Baffie. Sis personatges es troben a la sala d’espera d’un famós psiquiatre on hauran de conviure. El diumenge 22 d’abril, a les 20 hores, coincidint amb els 100 anys del naixement de Manuel de Pedrolo, Jaume Calatayud i Vicente Morera presentaran l’espectacle poeticomusical Mai no és de nit. El 6 de maig a les 19 hores, dins els actes de commemoració dels 50  anys de la Coral Verge del Camí, hi trobem el concert de la Roda de

  Corals de la Federació Catalana d’Entitats Corals, de les comarques tarragonines. La segona cita del mes de maig serà dissabte 19 a les 20.30 hores amb el concert de veu i piano De cor a cor, presentat per la formació Amor fino, formada per solistes de Sant Petersburg amb un repertori molt variat i popular com Ave Maria, O sole mio o el cant dels ocells, entre altres.
  El dissabte 26 de maig a les 19:30 hores hi haurà la Trobada de Corals infantils, amb la Coral Infantil La Lira Roquetense, de Roquetes i la Coral Infantil Verge del Camí, que ens oferiran un concert de cançons tradicionals catalanes i d’arreu del món. El diumenge, 17 de juny a les 20 hores, se celebrarà la 9a edició del Joves Intèrprets a la Cripta, organitzat per l’Escola Municipal de Música de Cambrils, que ofereix actuacions de solistes i grups de cambra avantatjats de l’escola.

  El cicle de Primavera clourà el dijous 19 de juliol amb el concert de l’Orquestra de Cambra de la Filharmònica de Colònia. Intèrprets virtuosos de violí, d’oboè i de violoncel oferiran peces magistrals de Vivaldi, J.S.  Bach, Txaikovsky i Paganini.