Christian Soriano serà el número 2 de la llista del PSC del Vendrell

    Christian Soriano és el cofundador de Convenç El Vendrell i actualment està estudiant Ciències Polítiques i Dret

    Imatge de Christian Soriano. (Cedida)

    El vendrellenc Christian Soriano serà el número dos de la llista del PSC del Vendrell. Christian que té 22 anys, porta anys militant al PSC, és el cofundador de Convenç El Vendrell i actualment està estudiant Ciències Polítiques i Dret.

    Christian Soriano ha explicat en declaracions a La Ciutat del Baix Penedès que “estic molt agraït per la confiança del partit i al candidat Kenneth per a representar als joves del Vendrell. Soriano també ha indicat que ” s’han d’obrir les portes de l’ajuntament a tot el món i adaptar el Vendrell al segle XXI” i que “és un honor formar part de la llista que guanyarà les eleccions municipals el pròxim 26 de maig i formar un govern progresista que defensi els interessos de tots i totes els vendrellencs”.

    Per a Christian “el 26 de maig tenim l’oportunitat de construir un Vendrell obert, plural, tolerant i optimista que lluiti contra les desigualtats i els fanatismes”. Finalment ha indicat que “guanyarem les eleccions, farem a Kenneth alcalde i donarem un nou impuls al nostre municipi per tal de millorar la vida de tots els nostres veïns i veïnes”.