ChemMed Tarragona celebra la seva assemblea general

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    El passat divendres, dia 10 de maig, s’ha celebrat una nova assemblea de ChemMed Tarragona, el clúster químic de la mediterrània. L’acte s’ha dut a terme en les instal•lacions de l’Autoritat Portuària de Tarragona, membre fundador del clúster.

    El president de ChemMed Tarragona, Josep Maria Cruset (Port de Tarragona) i el vicepresident, Josep Francesc Font (AEQT) han estat els encarregats de donar la benvinguda als assistents.

    A l’assemblea s’han presentat les activitats més destacades del 2018 com la participació de ChemMed a l’Argus Olefins and Aromatics European Seminar; l’organització del Petrochemical Day; i la participació en el Worksop Hub Day, entre d’altres. Activitats dins de l’aposta del clúster per una estratègia de promoció internacional en el marc d’un pla d’acció comercial, per tal d’atraure esdeveniments sectorials de reconegut prestigi internacional a Tarragona. En aquestes conferències internacionals es donen cita els principals agents del sector, i així poden conèixer el model del clúster petroquímic més important del sud d’Europa. Un clúster que és fruit de la col•laboració públic-privada entre logística i indústria.

    Per la seva part, la directora general de ChemMed, Genoveva Climent, ha passat a explicar el pla d’acció que preveu el clúster per aquest 2019. En aquesta explicació, Climent ha informat als socis de la recent participació en la ChemPlast Expo 2019 a Madrid; ha explicat també la propera participació i partner oficial de la jornada de networking a les properes jornades del Mediterranean Refining & Petrochemicals Summit (organitzades per S&P Global Platts), que es portaran a terme els pròxims dies 26, 27 i 28 de juny a Tarragona; la participació a l’octubre a l’Argus Olefins and Aromatics European Seminar i a l’EPCA, que es celebraran a Berlin; i a la pròxima edició del Hub Day, al novembre a Tarragona.