Centenars de catalans es concentren a la Grand-Place de Brussel·les amb crits de ‘Llibertat’ i ‘Independència’

    La concentració s'ha convocat de forma espontània per les xarxes socials prèviament a la gran manifestació d'aquest dijous

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
    Centenars de catalans s’han concentrat aquest dimecres al vespre a la Grand-Place de Brussel·les. La concentració s’ha convocat de forma espontània per les xarxes socials a les vuit del vespre en aquest punt neuràlgic de la capital belga, prèviament a la gran manifestació d’aquest dijous organitzada per la iniciativa Omplim Brussel·les per demanar l’alliberament dels presos polítics catalans i denunciar la repressió de l’estat espanyol i la inacció de la Unió Europea. A la Grand-Place s’hi ha pogut sentir crits de ‘Llibertat, presos polítics’, ‘Independència’ o ‘Puigdemont és el nostre president’ i també s’ha cantat l’himne d”Els Segadors’.
    La policia de Bèlgica ha informat la Direcció General per a la seguretat del Parlament Europeu d’una “gran manifestació” aquest dijous en relació a la convocatòria de l’ANC i Òmnium sota l’eslògan ‘Desperta, Europa’. “Entre 20.000 i 30.000 manifestants es concentraran a l’esplanada del Parc del Cinquantenari a partir de les 10”, han assegurat des de l’Eurocambra en un comunicat difós a través de la Intranet i que duu el nom “Manifestació en suport de Carles Puigdemont”.