Celebració del 25è aniversari del Parc de bombers voluntaris de Sant Jaume dels Domenys

  D'aquesta manera s'ha fet un reconeixement als quatre membres d'aquest parc que hi estan adscrits des de l'any 1994

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Membres del parc de bombers voluntaris de Sant Jaume dels Domenys. (Cedida)

  El passat diumenge 24 de novembre van tenir lloc els actes de commemoració del 25è aniversari del parc de bombers voluntaris de Sant Jaume dels Domenys, una celebració que també tenia com a objectiu fer un reconeixement als quatre membres d’aquest parc que hi estan adscrits des de l’any 1994.

  La meteorologia va ser favorable i va permetre desenvolupar totes les activitats previstes. Portes obertes al parc amb jocs infantils i projecció de més d’un centenar de fotografies on es van poder comprovar els canvis en els vehicles i equipament, així com també en l’entorn del parc de bombers.

  A continuació es van fer tot un seguit d’activitats a l’aire lliure, a la pista annexa al parc de bombers, que van ser dutes a terme per diferents unitats dels bombers de la Generalitat de Catalunya: helicòpter del Grup d’Actuacions Especials (GRAE), Unitat Canina i autoescala del parc de bombers del Vendrell.

  Tot seguit es va inaugurar una placa commemorativa que es troba a la façana del parc de bombers i es va fer el reconeixement als quatre bombers que queden en actiu de la primera promoció: Magí Pallarès (primer cap de parc), Joan Rafecas, Mariano Núñez i Sebastià Ventura. A continuació van tenir lloc els parlaments de l’alcalde de Sant Jaume dels Domenys, Joan Ignasi López, el Cap de la Regió d’Emergències Tarragona, Albert Ventosa, i el cap del parc de bombers voluntaris de Sant Jaume dels Domenys, Òscar Saladié. L’acte va concloure amb un dinar.