Catalunya en Comú Podem realitza l’acte de campanya a Torreforta

  Hi han participat Yolanda López, Ramón Espinar, Joan Mena i Maria Vilà

  Fotografia de l'acte de Catalunya en Comú Podem a Torreforta

  “Catalunya en Comú Podem” ha realitzat avui, dia de la Constitució, el primer acte de campanya a Torreforta, en què ha participat Yolanda López; la cap de llista de la candidatura a Tarragona, Maria Vilà; segona de la llista, Joan Mena; diputat de En Comú Podem, i Ramón Espinar; portaveu de Podemos al Senat.

  La cap de llista, Yolanda López, ha reivindicat el retrobament entre els dos blocs de catalans confrontats, i ha assegurat a les classes populars de Tarragona, que necessiten una força política que els tingui presents i els ofereixi alguna cosa més que “desigualtat i precarietat”. López ha declarat que tant la Generalitat com el Govern de l’Estat han imposat un model adreçat als privilegiats, distingint entre ciutadans de primera i ciutadans de segona, reivindicant així, que només la seva candidatura és la que pot oferir una alternativa de canvi i de país, i que l’únic camí és guanyar el PP. Ha assegurat també que Xavi Domènech és l’únic que pot dirigir aquest projecte per Catalunya.

  El portaveu de Podemos al Senat, Ramón Espinar, ha remarcat la importància que han de tenir els drets socials i els serveis públics en la campanya, recordant els milions de catalans que es troben en risc de pobresa. Ha afirmat que “des de Madrid han admirat sempre Catalunya, que és un motor fonamental pel canvi d’Espanya” i ha mostrat el seu rebuig a la diputada de Ciutadans Inés Arrimadas, assegurant que “no pot ser presidenta perquè únicament pot ser la governadora civil de Rajoy”, acusant també a Ciutadans de governar contra les classes populars catalanes.
  Ha conclòs expressant que Xavi Domènech i Catalunya en Comú Podem és l’única força política que porta gent corrent a les seves llistes i la que representa els catalans deixats de banda tant pel bloc Monàrquic com pe bloc independentista.

  El pròxim acte de campanya tindrà lloc el 8 de desembre a les 18 hores al Vendrell, on hi participaran en Xavi Domènech, la Yolanda López i Pablo Echenique.

  Yolanda Mir