El Carnaval de Torredembarra s’omple de colors, lluentons i sàtira

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Torredembarra ha acollit, un any més, un multitudinari Carnaval ple de colors, lluentons i, com no, molta sàtira. Enguany, a més, amb un seguit de novetats importants. Alguna de les més destacades ha estat la celebració de l’enterrament de la sardina el dimarts, enlloc del dimecres de cendra. També s’ha dut a terme un replantejament en el concurs entre carrosses i comparses participants i, després de la pausa de l’any passat, enguany s’han lliurat un seguit de reconeixements i s’han produït canvis en el jurat, que ha comptat amb especialistes en les diferents àrees (disseny, vestuari, maquillatge) i amb experiència en d’altres carnavals. Els resultats d’aquests han estat els següents:

  Premi a la millor coreografia: Els Reciclats

  Premi al millor maquillatge: Els Reciclats

  Premi al millor vestuari: La Cucanya

  Premi millor idea més original: Volare

  Premi al tema més satíric: Spaindereta

  Premi a la millor carrossa Els Reciclats

  Votació popular millor comparsa La Matinada

  Votació popular millor carrossa: Eksi

  A més, enguany s’ha arribat a la seva quinzena edició un altre element també diferenciador del Carnaval de Torredembarra: el Concurs de mascotes disfressades (dissabte al matí) amb 11 mascotes participants i que van ser totes premiades amb vals de regal les botigues patrocinadores i  que va donar el tret de sortida a la Rua infantil.

  La Batalla de confeti, de diumenge a la tarda, que va canviar de recorregut  passant  pel carrer de la Capella, d’Antoni Roig, de Francesc Moragas i passeig de la Sort, perquè les carrosses poguessin interaccionar més entre elles també va aplegar, també, un nombrós públic.

  Amb tot, com en anys anteriors, els actes més multitudinaris del Carnaval torrenc van ser la Gran Rua de dissabte a la nit i la Rua de diumenge al migdia.