El Carnaval d’Olivella obre la programació de La Carpa el proper cap de setmana

La Carpa 2018 donarà el tret de sortida el cap de setmana vinent amb les activitats de Carnaval que un any més es consolida com un recinte on poder realitzar les activitats i festes d’hivern

La Carpa 2018 donarà el tret de sortida el cap de setmana vinent amb les activitats de Carnaval que un any més es consolida com un recinte on poder realitzar les activitats i festes d’hivern, que es va recuperar al 2016 i que enguany s’ha contractat a través d’un concurs públic de 2 anys amb possibilitat a renovar 2 anys més i que “suposa un estalvi econòmic per l’Ajuntament” explica el regidor de festes, Jaume Carol.

El divendres 16 de febrer estarà dedicat als més petits amb una xocolatada i el carnaval infantil amb la companyia Pep Callau I Els Pepsicolen i l’espectacle “Marremangu”. Dissabte 17 de febrer arribarà la Rua de Carnaval, el pregó del Rei Carnestoltes a la Pl. Catalunya amb la COMPARSA GT guanyadora del carnaval 2017 i tot seguit el concurs de disfresses i el ball amb el Grup Magma.

Carol ha expressat que el Carnaval és un acte important pel municipi perquè “és un element cohesionador que actualment aplega 4 comparses del municipi que des del mes de setembre apleguen més de 350 persones que treballen en la elaboració de les carrosses, les disfresses i les coreografies i que a més de participar al Carnaval d’Olivella també ho fan als carnavals d’altres municipis de la comarca i el Penedès”.

El carnaval estarà composat per les comparses amb i sense carrossa. El concurs, el jurat del qual estarà format per representants de totes les associacions de veïns d’Olivella entregarà premis a  la comparsa més original, la més ben elaborada, la més simpàtica, la millor disfressa per parelles i la millor disfressa individual. Finalment és donarà el premi especial rei carnestoltes que s’atorgarà a una comparsa del municipi que serà l’encarregada de  portar al Rei Carnestoltes el proper any.

Les activitats del cap de setmana continuaran el diumenge 18 de febrer amb Sessió doble de cinema amb les pel·lícules Tadeo Jones 2 i Guardianes de la Galaxia 2.