Carlos Carrizosa: “Ciutadans és l’únic vot constitucionalista útil per evitar que el PSC pacti amb ERC i els Comuns”

L’alcaldable de Cs per Tarragona, Rubén Viñuales, alerta que “votar a Ballesteros a Tarragona és votar a Esquerra Republicana”, en un acte de campanya al Balcó del Mediterrani

Imatge cedida

“Ciutadans (Cs) és l’únic vot útil del constitucionalisme per evitar que PSC pacti amb ERC i els Comuns als ajuntaments “. Així s’ha expressat el portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, en un acte de campanya al Balcó del Mediterrani. Carrizosa ha destacat que “el socialisme sempre mira cap a una altra banda i als ajuntaments on governa permet que es pengin llaços grocs o es paguin les quotes de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI)”.

Acompanyat dels principals alcaldables de la província i diputats del Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa ha defensat que  “el vot a Ciutadans és l’únic vot útil, ja que els que optin per partits situats més a la dreta poden veure com el seu vot es perd”. “Si volem que Tarragona torni a ser una gran ciutat i no l’altaveu de l’independentisme, l’única opció és que Rubén Viñuales sigui el proper alcalde i ho podem aconseguir”, ha conclòs.

Per part seva, l’alcaldable de Cs per Tarragona, Rubén Viñuales ha volgut recordar que “votar al Partit Socialista a Tarragona és votar a Esquerra Republicana”, tal com va assegurar el primer secretari del PSC a Tarragona, Santi Castellà. Per això, ha defensat que “l’únic vot fiable i que no enganya perquè els independentistes no arribin a l’Ajuntament és el de Ciutadans”, i ha animat als assistents a acudir en massa a les urnes el 26 de maig per a tenir ‘la Tarragona de tots’ i aconseguir que “Tarragona deixi de ser ‘el patito feo’ de la província” i “puguem tenir un govern de Ciutadans inclusiu, amb una gestió eficient, sense corrupció i que posi en el centre de la política municipal a les persones”.