Carlos Carrizosa: “Ciutadans (Cs) serà el dic de contenció del separatisme als ajuntaments de les Terres de l’Ebre”

En l’acte central de Tortosa, la diputada i portaveu al senat de Cs, Lorena Roldán, ha apelat al vot útil de Ciutadans el 26-M per “frenar els pactes amb nacionalistes i populistes" i "tenir força als ajuntaments per defensar la convivència, la igualtat, la llibertat de tots els ciutadans"

Imatge cedida

“Ciutadans (Cs) serà el dic de contenció del separatisme als ajuntaments de les Terres de l’Ebre”. Així s’ha expressat el portaveu del grup parlamentari de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, en l’acte central de campanya a Tortosa on s’han presentat als principals alcaldables de la formació taronja a les Terres de l’Ebre. Carrizosa ha apel·lat al “vot útil de Ciutadans” per“evitar que el PSC pacti amb Esquerra i els Comuns als ajuntaments”. En aquest sentit, ha alertat que “el vot al partit socialista no és segur perquè suposarà que a les façanes dels ajuntaments pengin estelades, llaços grocs o es paguin quotes a l’AMI amb els impostos de tots els ciutadans”.

Al centre cívic del barri de Ferreries de Tortosa, la diputada i portaveu de Cs al SenatLorena Roldán, ha destacat que “hem de tenir força també als ajuntaments, a més del Parlament i al Congrés, per defensar la convivència, la igualtat, la llibertat i tots aquells drets que el nacionalisme vol trepitjar”. En aquest sentit ha assegurat que “Ciutadans dona veu a persones que fins ara no tenien ningú que les representés” i ha animat tothom a “omplir les urnes de paperetes taronges a les Terres de l’Ebre”.

Finalment el candidat a l’alcaldia de Cs de Tortosa, Miquel Albacar, ha assegurat que “som l’única garantia d’un canvi real” i ha dit que “apostem per una Tortosa del futur, que sigui de tots”. “Volem fer una ciutat amable pels ciutadans i potenciar eixos com el turisme i l’empresa”, ha detallat.