Canvi a la línia V21 per mesures de seguretat a la Sagrada Família

    A partir de demà, la línia variarà lleugerament el recorregut en sentit ascendent i modificarà dues parades que quedaran ubicades al carrer Padilla

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Dins dels canvis en la mobilitat derivats de la posada en marxa de les mesures de seguretat acordades per la Junta Local de Seguretat de Barcelona en matèria antiterrorista als voltants del temple de la Sagrada Família, demà dilluns, 11 de desembre, la línia V21 de la nova xarxa de bus modificarà mínimament el recorregut al seu pas per aquest barri.

    L’afectació serà únicament en sentit ascendent. Per tant, la línia V21 (Pg. Marítim – Montbau) deixarà de pujar pel carrer Marina, entre València i Còrsega, i ho farà pel carrer Padilla. Les restriccions de circulació obliguen a anul·lar les dues parades que té la línia a Marina i quedaran substituïdes per dues parades, ja existents al carrer Padilla, a l’alçada dels carrers Mallorca i Rosselló. Això fa reconfigurar l’àrea d’intercanvi de Sagrada Família per connectar amb la línia horitzontal H10.