La Canonja estrena un parc agility de 400 metres quadrats per a gossos

  El parc està situat al Camí Vell de Reus i ha suposat una inversió per l’Ajuntament de 24.000 euros

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  La Canonja ha obert un nou parc caní dedicat a l’agility, un divertit i gratificant esport on el gos ha de superar una sèries d’obstacles (salts, túnels, passarel·la, rampa, balancí, etc.) guiat pel seu amo.
  Es tracta d’un espai de 400 metres quadrats situat al Camí Vell de Reus que s’ha dissenyat com una àmplia zona dedicada al esbarjo de gossos, que es dividirà en dos espais diferenciats, un dedicat a la pràctica de l’agility, i l’altra dedicat al lliure moviment dels gossos, sense necessitat d’haver d’anar lligats amb la corretja.
  La zona dedicada a la lliure circulació i moviment dels gossos disposa d’una tanca perimetral, amb un doble porta de seguretat, una font i papereres. Aquesta zona es situa a tocar del camí i disposarà d’una superfície aproximada de 110,00 m2.
  La zona dedicada a la instal·lació dels elements d’Agility disposa també d’una tanca perimetral, amb un doble porta de seguretat, una font i papereres. Aquesta zona se situa a tocar del límit posterior de la finca municipal, i disposa d’una superfície aproximada de 295,00 m2.

  L’Ajuntament ha invertit un total de 24.000 euros en aquest parc caní, un equipament molt demanat per a veïns que volien disposar d’un espai al municipi on poder passejar els gossos deslligats.
  El parc disposa d’un cartell a l’entrada amb les normes d’ús per tal de conservar en bones condicions la instal·lació i que tothom pugui gaudir amb les seves mascotes d’un espai únic a la Canonja.