Campanya de suport al comerç local de Creixell

  De l'1 de novembre de 2020, al 31 de gener de 2021

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Ja ha començat la campanya de Nadal per dinamitzar el comerç local i de proximitat a Creixell.
  “Des del Departament de Comerç del nostre ajuntament estem disposats a fer tot el possible per salvar el comerç de casa nostra tots junts”.

  Amb aquestes paraules el regidor delegat de comerç de l’ajuntament creixellenc, Jaime SERRET, ha presentat la campanya COMPRA AMB EL COR, COMPRA A CREIXELL.

  Per complir amb l’interès general, hem de protegir la salut pública però, també a les persones autònomes que aixequen la persiana per portar un negoci endavant. Heu de sentir l’estímul no només de nosaltres (les administracions públiques) sinó de tots els ciutadans del nostre poble.
  Els comerciants heu estat exemplars durant la pandèmia i això mereix tot el nostre suport i reconeixement, així que només em passa pel cap que recorrem a salvar l’economia de Creixell.
  És important caminar pel carrer i adonar-se que, malgrat tot, Creixell segueix viu, té expectativa d’esperança i entusiasme per tirar del carro i mirar cap endavant.
  Per tot això i com diu l’eslògan de campanya:

  COMPRA AMB EL COR, COMPRA A CREIXELL

  Compra a 9 establiments diferents de la Vila durant el mateix mes, per un valor mínim de 5€ i sense repetir el mateix negoci. No participen d’aquesta promoció els establiments: LIDL, MERCADONA I SPAR.

  El Mercadet Setmanal tindrà un segell i es comptarà com a una única compra, malgrat que es compri en parades diferents.

  Podràs bescanviar la targeta per una bossa de compra i una mascarteta demanant cita prèvia a Cal Cabaler. Un obsequi per persona fins a exhaurir existéncies. Promoció vàlida de l’1 de novembre de 2020 al 31 de gener de 2021.

  Aquesta campanya es fa amb el suport de la DIPUTACIÓ DE TARRAGONA.