Cambrils torna a reviure el seu passat romà

Durant els dos caps de setmana que dura el festival hi haurà unes jornades de portes obertes a tots els espais museístics de Cambrils

Cambrils acull per tretzè any consecutiu el festival de recreació històrica romana Tarraco Viva, que se celebra a Tarragona i a altres municipis entre el 23 i el 30 de maig. Es recuperen enguany les dates habituals després de l’edició especial de 2020, celebrada al mes d’octubre, ja que l’estat d’alarma va impedir que se celebrés en l’habitual marc temporal del festival a la primavera.

Malgrat la situació excepcional que encara patim a causa de la COVID-19, des del Museu d’Història de Cambrils s’ha treballat perquè el municipi continués essent seu del festival potenciant la presencialitat.

A Cambrils les activitats comencen el proper cap de setmana, amb unes jornades de portes obertes de tots els espais museístics del municipi, que es perllongaran els dos caps de setmana del festival.

El diumenge 23, es farà a Cambrils un dels primers actes de l’edició XXIII del festival Tarraco Viva, organitzat per l’Ajuntament de Tarragona, que enguany porta el lema “La mort de Juli Cèsar i la fi de la República Romana”. Aquest serà un espectacle familiar teatral de recreació a la Vil·la Romana de la Llosa.

La programació d’aquestes activitats gratuïtes compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils, el Campus Extens de la URV, la Diputació de Tarragona i la Generalitat de Catalunya. Totes les activitats respectaran les mesures sanitàries imprescindibles per poder portar endavant la programació.