Cambrils participa en la campanya promocional de turisme familiar “Catalunya, Hola Família”

  El municipi i les empreses participants han preparat un cap de setmana pensat especialment pel públic familiar del 20 al 22 d’abril

  temps lectura-Temps de lectura: 3 minuts

  Cambrils participa en l’acció promocional de turisme familiar “Catalunya, Hola Família” de l’Agència Catalana de Turisme del departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat. El cap de setmana del 20 al 22 d’abril el municipi i les empreses participants han preparat un programa d’activitats i promocions per gaudir en família.

  Entre els actes programats, diumenge a les 13 hores hi ha una cercavila amb les bèsties de foc Farnaca i Farnaqueta, que sortirà de davant de l’Oficina de Turisme. També destaca l’espectacle de màgia amb el mag Nebur de dissabte a les 18 hores al Parc del Pescador o l’espectacle de teatre de carrer Dragon Street de diumenge a les 12 hores al port. A més, durant els tres dies les persones interessades podran pujar al trenet turístic i gaudir d’un trajecte pels espais més emblemàtics de la ciutat.

  D’altra banda, dissabte a les 12 i a les 13 hores hi haurà espectacle amb personatges de Sésamo Aventura al Parc del Pescador, esmorzars i berenars amb Danone, promocions als hotels Can Solé, Sol Port Cambrils i Estival Eldorado Resort; descomptes als Càmpings Joan, Platja Cambrils, La Llosa & Bungalow Park i Mas Montbrió Belvédère; menús especials pels més petits als restaurants El Pòsit, Gami, Mas Gallau i Denver, i preus reduïts per als infants en les activitats del jardí històric Parc Samà, Rodabike Cycling Holidays, el Museu Molí de les Tres Eres, la Vila Romana de la Llosa i l’Estació Nàutica Costa Daurada.

  “Catalunya, Hola Família!” consisteix en la celebració de dos caps de setmana pensats especialment pel públic familiar arreu del territori. Les destinacions de costa celebren aquesta acció del 20 al 22 d’abril, i les de natura i muntanya, del 18 al 20 de maig. Municipis i empreses participants han preparat uns caps de setmana plens de sorpreses i activitats pels seus visitants: descomptes en l’allotjament, gratuïtats, tallers, sortides, menús especials als restaurants…amb l’objectiu que les famílies amb infants gaudeixin de tot el que ofereixen les destinacions familiars catalanes.

  A la demarcació de Tarragona en aquesta primera edició hi participen més de 90 empreses i sis municipis certificats de la costa i l’interior (Salou, Vila-seca la Pineda Platja, Cambrils, el Vendrell, Els Ports i Muntanyes de Prades) que organitzen més de 70 activitats.

  A més de promocionar un dels productes clau en l’estratègia turística catalana, amb l’acció “Catalunya, Hola Família”, l’ACT vol contribuir a la desestacionalització, destacar la qualitat i la diversitat de l’oferta especialitzada en famílies que hi ha arreu del territori i incrementar la visibilitat dels adherits als seus segells familiars.

  Per a aquesta primera edició, el tema escollit ha estat «Llegendes en Família», amb l’objectiu de fer èmfasi en la història i la mitologia del territori. En aquest sentit, s’ha creat l’app “Llegendes en família” que permetrà buscar i “caçar” durant aquests dos caps de setmana, els éssers màgics creats per a l’ocasió i que s’amagaran en boscos, platges, places i parcs de les diferents destinacions familiars catalanes. Seguint el criteri i l’assessorament de l’expert en mitologia catalana Joan de Déu Prats, cada una de les destinacions té assignat un ésser màgic amb un lligam al territori. En el cas de les destinacions de Tarragona, aquests éssers són: el Pirata Dragut de Salou, la Donzella de Vila-seca La Pineda Platja, la Farnaca de Cambrils, el Drac Caramot del Vendrell, la Serena dels Ports i el Nen de les Muntanyes de Prades.

  Per primer cop i de manera conjunta, en col·laboració amb els ens de promoció territorials, 24 destinacions de turisme familiar certificades per l’ACT a Catalunya participen en aquests dos caps de setmana amb més de 150 activitats lúdiques i culturals per gaudir en família. Hi estan implicades 223 empreses i equipaments turístics familiars d’arreu de Catalunya.

  El primer cap de setmana familiar (20-22 d’abril) estarà centrat a les següents destinacions de costa: Blanes, Calella, Calonge-Sant Antoni, Cambrils, Castelldefels, Castell-Platja d’Aro, El Vendrell, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Roses, Salou, Sant Feliu de Guíxols, Sant Pere Pescador, Santa Susanna, Torroella de Montgrí-l’Estartit, Vila-seca-La Pineda Platja i Vilanova i la Geltrú.

  El segon cap de setmana (18-20 de maig) se celebra a les destinacions d’interior i muntanya: Berga, Els Ports, Vall d’en Bas-Les Preses, Vall de Boí, Valls d’Àneu i Muntanyes de Prades.