Cambrils comptarà amb un nou pàrquing dissuasiu als Antigons

  El solar té més de 3 hectàrees i, de moment, es desconeix quantes places tindrà

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Camí Mendoza i Joan M. Artigau a la roda de premsa. Foto: EF

  Cambrils habilitarà un nou pàrquing dissuasiu a la zona dels Antigons, prop de la zona del Camí de la Creu. La iniciativa ha estat possible a través d’un conveni de cessió gratuït dels propietaris dels terrenys al consistori del municipi; i l’Ajuntament els utilitzarà per posar un nou pàrquing dissuasiu.

  Els terrenys es podran utilitzar lliurement per l’Ajuntament amb un termini mínim de 2 anys, amb possibilitat d’allargament de 2 anys, fins que els propietaris posin en marxa un procés de construcció al solar. El solar té més de 3 hectàrees, que seran utilitzades per un pàrquing dissuasiu, encara que de moment es desconeixen el nombre de places amb les quals comptarà. Però també es podrà utilitzar per a altres usos puntuals per cobrir una necessitat municipal com el pàrquing de l’Hort de Santa Maria, que era un espai que s’utilitzava durant Sant Joan per posar-hi la foguera. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha comentat que “és una zona privada que donarà ús al municipi de Cambrils durant un temps”.

  Actualment, només la meitat dels terrenys han passat per un procés de neteja; per això, l’Ajuntament de Cambrils començarà aviat amb la neteja del terreny que queda. “Hem de fer una neteja del solar per saber exactament el que tenim”, ha assegurat Joan M. Artigau, regidor d’Urbanisme. Respecte a l’acord de cessió del solar, Artigau ha afegit: “Els hi vam explicar als propietaris les necessitats en tema d’aparcament als propietaris dels terrenys i aquests ho van entendre”.