La Cambra de Tarragona acull el Simposi de Logística Internacional

  L'acte tindrà lloc el proper divendres, 1 de desembre

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  La Cambra de Tarragona acollirà l’1 de desembre, de 9,45 a 14 hores, el Simposi de Logística Internacional, dedicat en aquesta tercera edició a la logística de proximitat “manufactured in Europe”.

  Es tracta d’una cita que ja s’ha consolidat entre tots els professionals del sector, atès el valor i l’oportunitat tant dels ponents convidats com dels temes tractats.

  En aquest sentit, l’acte comptarà amb les intervencions de Joan Carles Suari Aniorte, Catedràtic de la Universitat de Barcelona, expert en comerç exterior i integració europea; Jordi Pallarès, Cap de compres de Maystar; Jaume Cabré, Director general de Liasa; Xavier Berneda, CEO de Munich Sports; Manuel Montaño, Director general d’Afepasa; Ignacio Montagut, Director de negoci internacional de PATEN-CO (Sèrbia); Antoni Torà, Head of Site Marketing&Serveis Sales BASF; Sylvia Franch-Müller, Supply Chain Manager & Export Control Officer de Covestro i Genoveva Climent, Directora Comercial de l’Autoritat Portuària de Tarragona.

  Val a dir que moltes empreses produeixen amb matèries primeres de proximitat i exporten a mercats propers (la UE representa el 65 per cent de les exportacions catalanes). Quins avantatges trobem en aquesta pràctica de producció de proximitat? Els fabricants locals explicaran com fan la seva logística i els beneficis que els reporta. També es debatrà sobre la importància de les plataformes logístiques i la seva transcendència en la multimodalitat.

  El Simposi de Logística Internacional és una iniciativa de la Cambra de Tarragona i el Consell d’Usuaris del Transport de Catalunya amb el suport de Port de Tarragona, BASF i Cosmopartner.