Calafell recull 14.759 quilos d’aliments en el Gran Recapte

  La tinent d’alcalde de Qualitat de Vida de l’Ajuntament, Helena Rubio, ha destacat la solidaritat que els calafellencs i les calafellenques han tornat a fer palesa

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El Gran Recapte que va tenir lloc els dies 1 i 2 de desembre ha recollit a Calafell 14.759 quilos d’aliments i productes higiènics i de neteja. Són gairebé dues tones més que l’any passat i la solidaritat dels calafellencs ha tornat a batre els récords dels anys anteriors.

  En l’edició de 2016, es van recollir 12.789 quilos; en la de 2015, 11.450 quilos; i en la de 2014, 11.112 quilos. Del material recollit se n’ha fet un lliurament a Càritas dels nuclis del Poble i de Segur de Calafell (700 i 1.588 quilos, respectivament). La resta s’ha dipositat al Banc dels Aliments de Calafell.

  La tinent d’alcalde de Qualitat de Vida de l’Ajuntament, Helena Rubio, ha destacat la solidaritat que els calafellencs i les calafellenques han tornat a fer palesa. I ha volgut agrair la seva participació als voluntaris que van ser als centres comercials, recollint les donacions.

  L’agraïment municipal es fa extensiu als onze supermercats que han participat enguany en el Gran Recapte: l’Aldi, el Bona Àrea, el Caprabo, el Dia de la Platja, el Dia de Segur, el Mercadona, el Consum, el Condis del Poble, el Condis de Segur, el Charter i el Lidl.