Café Quijano i Marta Soto fan vibrar La Pobla amb un concert exquisit i solidari

  El públic va omplir la pista i les graderies del Complex Esportiu Municipal, en un concert que destinarà tota la recaptació a “Todos en Azul”

  El concert doble que La Pobla de Mafumet va celebrar aquest passat dissabte va fer vibrar el
  nombrós públic que va donar-se cita a la pista coberta del Complex Esportiu Municipal. Amb una assistència similar a la registrada en anteriors edicions del concert solidari d’estiu pobletà, Café Quijano i Marta Soto van contribuir amb el seu art i els seus temes musicals a engrandir la recaptació solidària d’un concert molt especial, ja que l’Ajuntament de La Pobla destinarà la
  totalitat dels ingressos obtinguts amb aquest esdeveniment a contribuir amb l’Associació ‘Todos en Azul’, que vol tirar endavant un projecte destinat a les persones autistes, als barris de Ponent de Tarragona.

  Sobre la pista del Complex Esportiu Municipal pobletà, el públic reunit va entregar-se als ritmes de Café Quijano i de Marta Soto, que també van donar-ho tot sobre l’escenari per crear una nit màgica, on els joves seguidors de la jove artista que ha tingut en les xarxes socials la clau del seu ascens meteòric van compartir espai de ball i de diversió amb els entusiastes d’un Café Quijano que, tot i el pas del temps, conserva encara l’energia i la vitalitat amb què es va donar a conèixer al gran públic, l’any 1999, amb el seu emblemàtica tema “La Lola”.

  A més del vessant musical i festiu, el concert protagonitzat per Café Quijano i per Marta Soto va comptar amb un altre element de valor afegit, com és la presència d’un Punt Violeta. Aquest és un espai destinat a sensibilitzar el públic general, així com atendre, informar i ajudar les víctimes de qualsevol tipus d’agressió sexista. La seva finalitat, doncs, és conscienciar, prevenir i gaudir la festa sempre des del respecte cap a les dones i, per tant, lliures d’assetjament i humiliació masclista.

  Aquest Punt Violeta va estar atès i gestionat per un equip de professionals de TOWANDA!
  EQUITAT, que van atendre les consultes de totes aquelles persones que van voler informar-se durant la celebració del concert solidari d’estiu de La Pobla.

  Properament, l’Ajuntament de La Pobla durà a terme l’acte de lliurament de la recaptació obtinguda a l’Associació ‘Todos en Azul’, posant així el punt i final a una nova edició del concert solidari d’estiu a La Pobla, un esdeveniment consolidat en els darrers anys i que ha permès al públic pobletà gaudir amb l’actuació en directes d’artistes de renom com Macaco, Antonio Orozco, Jarabe de Palo i, enguany, amb Café Quijano i Marta Soto.

  Un agost carregat d’activitats festives

  D’altra banda, la programació de les Festes d’estiu a La Pobla de Mafumet continuen durant el
  mes d’agost, i ho faran amb alguns dels plats forts de la programació. En aquest sentit, el proper dissabte 3 d’agost arribarà la 28a edició de la Festa del Playback, tot un clàssic imprescindible en l’estiu pobletà i que, novament, permetrà al millor artista de cada casa mostrar el seu potencial davant d’un públic absolutament compromès amb la causa: divertir-se de valent amb les millors versions locals dels grans èxits musicals d’ara i sempre. La 28a Festa del Playback donarà inici a les 22 h, i tindrà lloc a la pista del Parc del Bassal.

  Una setmana després, la nit del 10 d’agost, els pobletans tindran l’oportunitat de gaudir d’una
  agradable passejada a la fresca, gràcies a la Caminada nocturna d’estiu que, com de costum,
  recorrerà l’entorn urbà i natural del poble.

  Set dies més tard, el 17 d’agost, les Festes d’Estiu oferiran una doble proposta. A les 19h i als jardins de les piscines, els millors cuiners locals competiran per alçar-se amb el guardó de Mestre Romescaire 2019, durant la 25a Festa del Romesco.

  Ja a la nit i a la pista coberta del Complex Esportiu Municipl, tindrà lloc el Concert i Nit Jove amb Star Ways Band, mentre que les activitats musicals prosseguiran el 24 d’agost, amb La Pobla Summer Festival. La festa dels joves estarà garantida amb l’animació musical que proposaran DJ Marsal Ventura i els DJ locals de La Pobla: Alex Sunrise, Gabry DC, DJ Salmer, DJ Guibbons i DJ Ian Tules.

  Així s’arribarà a la darrera setmana del mes d’agost, quan les joves promeses del futbol sala
  competiran en una nova edició del Torneig Futsal Júnior, el qual es desenvoluparà del 26 al 30 d’agost a la pista coberta. Aquest mateix espai es transformarà l’endemà, 31 d’agost, per acollir la Festa final d’estiu amb Festival Humor Amarillo per a grans i petits. Una iniciativa creada en els darrers anys i que torna després de la bona acollida que ha tingut en les edicions anteriorment celebrades.

  La programació completa de les Festes d’Estiu de La Pobla de Mafumet està disponible a la
  pàgina web municipal, així com als seus perfils a les xarxes socials i a l’App femPobla.