Busquen casa d’acollida pel gos que va mossegar el penis a un home a Reus

    Nova Eucària està gestionant l’adopció de la Kiara, ja que els seus propietaris «se n’han desentès» i «la volien fer parir per vendre les cries», segons la ONG

    La ONG Nova Eucària busca una família que pugui fer de casa d’acollida o pugui adoptar a la Kiara, la gossa que es troba a l’Última llar després que mossegués el penis a un home a Reus. L’entitat ha ajudat als seus propietaris a obtenir la llicència de tinença de gos considerat potencialment perillós però, segons informa, aquests finalment «s’han desentès de l’animal». Per aquest motiu, Nova Eucària està fent gestions per «alliberar i adoptar» el gos, que encara es troba a l’Última Llar, i demana ajuda per trobar algú que l’aculli a casa seva.

    La ONG en qüestió va gestionar l’acció legal al jutjat per evitar el possible sacrifici de la Kiara i, a nivell administratiu, per enretirar el decomís que pesava sobre ella. També va demanar la custòdia del gos per tutelar-la fins que la seva família obtingués la llicència de tinença de gos considerat potencialment perillós, document del qual no disposaven i que els faltava per treure la Kiara de la gossera, però no se’ls la va atorgar.