Blanes reprèn dimecres ‘Cinema als Barris’ amb el film d’animació ‘Scooby!’ a Dintre Vila

  La quarta sessió del cicle de cinema gratuït itinerant començarà a les 10 de la nit a la Plaça dels Dies Feiners, i no cal fer reserva prèvia

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  La tercera edició del popular cicle ‘Cinema als Barris’, que va començar a principis de juliol, es reprendrà aquest dimecres 4 d’agost a les 10 de la nit després del parèntesi que han significat els actes organitzats amb motiu de la Festa Major de Santa Anna. En aquesta ocasió, la nit de cinema a la fresca que va itinerant per diversos veïnats de la vila, s’allotjarà a Dintre Vila, al nucli històric de la població, més concretament a la cèntrica Plaça dels Dies Feiners.

  Organitzat pel Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes amb la col·laboració de les Associacions de Veïns i Veïnes de Blanes, tant les pel·lícules com els espais on s’acullen les projeccions, s’han consensuat amb les associacions de veïns del municipi, que han triat d’entre diverses propostes cinematogràfiques. Són nits que tenen com a públic prioritari la canalla i la família, i per això els films que es programen són ‘aptes per a tots els públics’.

  Propera sessió de ‘Cinema als Barris’ dimecres 4 d’agost amb ‘Scooby!’

  En aquesta ocasió la pel·lícula que es projectarà ‘Scooby!’, que va ser estrenada fa tot just un any, el 15 de juliol del 2020. És la primera pel·lícula feta en animació sobre el popular personatge que s’ha estrenat a les sales de cinema. Anteriorment, la famosa franquícia Hanna-Barbera ja comptava amb dues pel·lícules d’acció real: Scooby Doo (2002) i Scooby-Doo 2: Desfermat (2004).

  Dirigida per Tony Cervone -qui, a banda d’haver dirigit capítols de la sèrie, també és responsable d’altres sèries animades com les de Tom i Jerry o bé The Looney Tunes Show- en aquesta ocasió la pel·lícula tracta sobre com es van conèixer els dos principals protagonistes de la ni-saga: Scooby-Doo i Shaggy. El gegantí gos danès i en Shaggy encapçalen el grup de joves que s’encarreguen d’investigar successos paranormals: en Fred, la Daphne i la Vilma.

  Són l’agència Mystery Inc., i viatgen en la seva furgoneta anomenada La Màquina del Misteri per , en aquest cas, resoldre un complot per alliberar al gos fantasma Cerberus. La pel·lícula es projectarà doblada al català, i de fet és l’única de tot el cicle format per sis films que s’ha escollit en aquesta versió enlloc de fer-ho amb la catalana.

  ‘Cinema als Barris’ amb mesures COVID

  Pel que fa a les mesures COVID, cal dir que l’entrada al recinte del públic es fa de forma esglaonada i per rigorós ordre d’arribada. No hi ha reserva d’entrades, però es fa un registre dels assistents en cas que calgui fer una traçabilitat futura. Cada persona o grup de persones s’asseu a les cadires disposades per l’organització, i no es permet alterar la seva distribució, així com tampoc aglomeracions dins el recinte o trobades entre diferents grups de persones.

  No es permet el consum d’aliments i/o begudes, almenys mentre no hi hagi un canvi en l’actual normativa COVID vigent. Durant la projecció es recomana no entrar ni sortir del recinte, llevat que sigui per motius excepcionals. Finalment, cal tenir en compte que cada setmana l’aforament va canviant en funció de l’espai de projecció que s’ha consensuat. En el cas de la projecció de la setmana vinent, és per a 162 persones.