Blanes farà cada dia jornades de vacunació sense cita prèvia

  Dilluns i Divendres serà a la tarda, de 15 a 19 h; dimarts al matí, de 9 a 13 h; i tant dimecres com dijous tot el dia, de 9 a 13 h i de 15 a 19 h

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  S’acosta l’inici del curs escolar, i des del Departament de Salut de la Generalitat s’ha remarcat que els propers dies i setmanes són claus per aconseguir augmentar el màxim possible la cobertura vacunal. No tan sols perquè començarà el nou curs lectiu, sinó també perquè aquest mes significa la represa de la normalitat laboral i del lleure.

  Tot plegat, comportarà retrobament i mobilitat, i per això s’han redoblat esforços per fer d’aquest mes de setembre un moment clau en la immunització. Si fa pocs dies s’anunciava que es faran un milió de trucades i s’enviaran milers de missatges SMS a totes aquelles persones que encara no han començat a vacunar-se o no tenen la pauta complerta, a nivell local, al primer front de batalla, també es prendran mesures.

  Jornades Massives Sense Cita Prèvia a Blanes cada dia

  A Blanes, l’Equip d’Assistència Primària (AEP), que la setmana vinent ja complirà la 30a consecutiva que està administrant el vaccí en aquest municipi, ha preparat sengles jornades intensives i massives, que tindran lloc tots els dies. Com és habitual, s’allotjaran al Local de Mas Enlaire, a la Plaça 11 de Setembre sense número. Si fins ara s’havien fet entre 1 i 3 dies, la setmana vinent, la primera completa d’aquest mes de setembre, s’han redoblat considerablement els esforços.

  Durant la setmana vinent, del 6 al 10 de setembre, hi haurà cada dia vacunacions COVID sense cita prèvia, si bé en diferents franges horàries. Tant demà dilluns com divendres vinent, 6 i 10 de setembre respectivament, es farà a la tarda: des de les 15 h fins les 19 h. L’endemà dimarts, dia 7, al matí: de 9 a 13 h. I finalment, tant dimecres com dijous, 8 i 9 de setembre respectivament, durant tot el dia: de 9 a 13 h i de 15 a 19 h.

  Dies
  Horari
  Dilluns 6 Setembre
  de 15 a 19 h
  Dimarts 7 Setembre
  de 09 a 13 h
  Dimecres 8 Setembre
  de 09 a 13 h i de 15 a 19 h
  Dijous 9 Setembre
  de 09 a 13 h i de 15 a 19 h
  Divendres 10 Setembre
  de 15 a 19 h

  Cal recordar que els menors de 16 anys cal que vagin acompanyats del pare, mare o tutor legal i degudament acreditats (DNI) perquè se’ls pugui administrar la vacuna COVID. A Blanes ja fa set mesos consecutius que s’estan administrant els vaccins de forma constant i regular. A més a més, des de fa 13 setmanes ininterrompudes, Blanes és un dels centres de vacunació massiva d’arreu de Catalunya. Pel que fa a les jornades sense cita prèvia, aquesta serà la cinquena setmana consecutiva que s’administra.