Banyeres del Penedès celebra els Tres Tombs i la I Fira del Pagès amb un gran èxit de participació

  L'alcalde de Banyeres del Penedès ha agraït la col·laboració de totes les entitats i la gent que han col·laborat perquè aquest esdeveniment sigui possible

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Aquest passat diumenge 2 d’abril, Banyeres del Penedès ha celebrat els Tres Tombs i la I Fira del Pagès a la plaça de l’ajuntament, on es van congregar multitud de persones de tota la comarca per gaudir del pas de les carrosses i fer compres de productes de la nostra terra.
  L’alcalde de Banyeres del Penedès, Amadeu Benach, està molt satisfet per l’acollida per part de la població de Banyeres i de la necessària col·laboració de totes les entitats implicades. En els Tres Tombs d’aquest any han participat carrosses de l’Alt i Baix Penedès, unes 30 carrosses en total.

  En declaracions en exclusiva per a La Ciutat del Baix Penedès, Amadeu Benach comenta: “Ens acompanya un molt bon dia i hi ha hagut molt moviment que és el que esperàvem”. Pel que fa a la I Fira del Pagès ens ha dit que: “És difícil competir amb els nostres veïns de l’Arboç, però en general ha anat molt bé”.

  En un altre sentit, Amadeu Benach ens ha volgut revelar el que pretén fer l’ajuntament per a les següents cites dels propers anys: “L’equip de govern ha decidit que aquesta celebració es faci cada dos anys. Els veïns saben que tot té un cost econòmic i els ha agradat la idea que puguem tenir una banda i per aquí dos anys tenir una cosa millor, fent a Banyeres la trobada de Catalunya. En fer els Tres Tombs cada dos anys, les coses es poden fer molt millor “.