Baltasar Santos: “Per un Vendrell de progrés”

  La nit de l’onze de desembre es respirava socialisme del de veritat a Can Elies, al restaurant Jaruma de El Vendrell. En un sopar organitzat pel candidat socialista a l’Alcaldia de El Vendrell s’han aplegat ex regidors i regidores de totes les candidatures socialistes de El Vendrell des de l’inici de la democràcia. Molts ja no militen al PSC, d’altres, mai ho han fet. El socialisme real és això, gent diversa, gent normal, que debat, que de vegades ens posem d’acord i de vegades no; però gent que tenim un objectiu en comú, i aquest objectiu comú es El Vendrell i els vendrellencs i vendrellenques.
  Hi ha alguna força política més enllà del PSC en aliança amb els progressistes de El Vendrell, capaç d’aplegar independentistes i no independentistes per arribar a acords de ciutat? Hi ha alguna força política, més enllà del PSC + Progressistes de El Vendrell, capaç de superar el debat identitari i centrar-se en treballar pels objectius comuns dels vendrellencs?.

  Avui em sento orgullós de ser socialista quan veig que és possible que gent d’opinions tan diverses puguem entendre’ns i posar-nos d’acord en allò que el poble ens reclama: feina i progrés econòmic, cohesió social, convivència, seguretat, sanitat, educació i uns bons serveis municipals, millorar la senyalització dels carrers, eliminar barreres arquitectòniques, millorar la neteja dels carrers, la il·luminació i el civisme, gaudir d’espais verds i millorar la mobilitat i les comunicacions, entre altres coses. Però sobretot, la gent de El Vendrell volem un projecte de futur, realista i engrescador, ambiciós i que sigui patrimoni de les vendrellenques i vendrellencs.
  Socialistes i Progressistes de El Vendrell treballem per un Vendrell a l’alçada d’allò que ens mereixem els vendrellencs i vendrellenques. Cal superar estratègies de poble petit i treballar plegats pel Vendrell que tots desitgem. Tinc la seguretat que la majoria de vendrellenques i vendrellencs quan pensem en el Vendrell que volem, pensem en les mateixes coses, volem un projecte transformador. Al PSC estem recollint totes aquestes iniciatives per posar-les en comú amb tothom que vulgui treballar per un Vendrell optimista, renovat i de progrés.

  Baltasar Santos
  Primer Secretari PSC El Vendrell