Ballesteros presenta la candidatura del PSC per a les eleccions municipals

  temps lectura-Temps de lectura: 6 minuts

  El PSC de Tarragona ha presentat la candidatura per a les properes eleccions municipals. El cap de llista socialista, Josep Félix Ballesteros, ha indicat que es tracta d’una llista “pensada per a governar, per donar el millor per Tarragona” i que “volem gestionar Tarragona seguint donant estabilitat tal com hem fet en els darrers anys”.

  L’alcaldable, Josep Félix Ballesteros, ha explicat que la llista està formada per candidats i candidates “preparades per treballar des del primer dia” i que és una “llista guanyadora, la millor que pot tenir Tarragona”. La presentació de la candidatura ha tingut lloc aquest matí a la Plaça Corsini, davant del Mercat Central. “Presentem la llista davant una imatge emblemàtica de la ciutat, la inversió més important de la ciutat en els darrers anys i que és exemple de com ha avançat Tarragona en aquests anys”, ha assenyalat Ballesteros. El cap de llista socialista ha afegit: “aquesta és una obra que té a veure amb la projecció de ciutat, el dinamisme del comerç de proximitat i la importància de la nostra cultura i patrimoni, ara mateix és un dels monuments més visitats de Tarragona”. L’acte ha servit per aplegar a tots els candidats i candidates i fer una fotografia de família.

  La candidatura socialista té com a objectiu seguir avançant en el projecte d’una Tarragona més social, sostenible i innovadora. “Durant tot aquest temps, sempre hem treballat d’una forma tranquil·la i dialogant i prioritzant els interessos de les tarragonins i els tarragonins”, ha apuntat Ballesteros. L’alcaldable ha explicat que “Som una Tarragona que ha avançat i avança orgullosa, una Tarragona que és motiu d’orgull de tota la ciutadania. Hem assentat les bases del futur de la ciutat”. Per acabar, Josep Félix Ballesteros ha agraït a totes les persones que formen part de la llista la confiança mostrada per sumar-se al projecte.

  A continuació adjuntem un breu currículum de les candidates i els candidats de la llista del PSC a Tarragona:

  1. Josep Félix Ballesteros

  Actual alcalde de Tarragona. El millor candidat que pot governar la ciutat i assentar les bases de futur d’una Tarragona plural, social, sostenible i innovadora.

  2. Sandra Ramos

  Actual portaveu de l’executiva del PSC de Tarragona. Presidenta de l’Associació de Músics de Tarragona i empresària.

  3. Pau Pérez

  Actual Conseller de Serveis Centrals, Economia i Hisenda. Segon tinent d’alcalde i Responsable d’Hisenda des del 2007. Peça clau de l’equip de govern.

  4.Begoña Floria

  Actual Consellera de Festes, Cultura i Patrimoni Històric. També Portaveu del Grup Municipal. Sisena tinenta d’alcalde. Una regidora que amb la seva feina i empenta ens ajuda a millorar la nostra ciutat dia a dia.

  5. Berni Álvarez

  Independent, professional de l’esport, al capdavant del Club Bàsquet Tarragona, que ha portat el nom de la ciutat arreu de l’estat. En Berni Álvarez se suma al projecte del PSC amb l’objectiu de treballar per l’esport de la ciutat i fer de Tarragona un pol d’atracció per al turisme esportiu.

  6. Ana Santos

  Actual Consellera de Polítiques d’Igualtat i Serveis a la Persona. Novena tinenta d’alcalde. Una treballadora incansable i un eix fonamental en l’actual govern i en la candidatura socialista.

  7. Francesc Roca

  Actual Conseller d’Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic i Projecte del Banc d’Espanya. Professor tècnic de formació professional amb una llarga i reconeguda trajectòria. També és una de les peces fonamentals de l’equip de govern.

  8. Cristina Berrio

  Independent, vinculada al moviment veïnal de la ciutat. Berrio ha estat presidenta de l’Associació de Veïns Verge del Pilar i també presidenta de la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona. S’ha unit a la candidatura socialista amb la voluntat de posar els barris al centre de la ciutat.

  9.Nacho Garcia

  Graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració i Màster en Anàlisi Política. Forma part dels barris de Ponent des de petit. Va néixer a Campclar i tota la vida escolar l’ha viscut a Bonavista. Una jove promesa per un projecte de futur.

  10.Mireia López

  Llicenciada en dret. Té un despatx d’advocats a Tarragona. Dona lluitadora. Vol lluitar per una Tarragona amb igualtat d’oportunitats per tothom.

  11.Eloi Menasanch

  Llicenciat en dret. Màster en Dret Ambiental i Comunicació per a la gestió política. Ens ajudarà en àmbits tan diversos com l’urbanisme, educació, cultura.

  12.Maria Teresa ‘Tete’ Carrera

  Ha treballat d’assistent social i tècnica de Medi Ambient. També ha estat diputada al Parlament de Catalunya. Presidenta de l’Associació Allende de Tarragona i membre del Consell Rector de la Cooperativa Obrera. Un referent en temes medi ambientals i de sostenibilitat.

  13.Manolo López Pasca

  Experiència professional al sector de l’ofimàtica. Ha estat president de la Casa de Andalucía. Va ser regidor de Relacions Ciutadans. Vinculat al moviment veïnal i andalús i una altíssima implicació social.

  14. Montserrat Domínguez

  Independent. Administrativa d’un negoci familiar i mestra i directora de l’escola de ball flamenc Montse y Menchu (Casa de Andalucía). També és membre de l’Associació de Veïns de Sant Pere i Sant Pau. Persona reconeguda per la seva tasca a la dansa i la cultura. També implicada en la millora dels barris de la ciutat.

  15.Luis Franco

  Experiència professional al sector químic. Vinculat al moviment sindical. Sempre ha treballat pels drets dels treballadors i treballadores de Tarragona. Secretari d’organització de la Unió General de Jubilats i Pensionistes de Tarragona. Un lluitador incansable per la justícia social.

  16. Naglae Sah El Kaya

  Independent. Advocada i diplomada en relacions laborals. S’uneix al projecte del PSC per dedicar-se a la cultura, educació de la ciutat i fer de Tarragona una ciutat més inclusiva.

  17.Salva Molina

  Llarga experiència professional a Aparcaments Municipals de Tarragona. També ha estat president de la Colla Castellers Xiquets de Tarragona. Tecler d’Honor l’any 2017 i persona molt activa en l’àmbit de la Setmana Santa de Tarragona. Persona de compromisos ferms, aportarà el seu gra de sorra en àmbits com la cultura popular i la mobilitat.

  18.Laura Mellado

  Arquitecta Tècnica i Arquitecta Superior. Màster en estructures Arquitectòniques. Experiència professional com a responsable de projectes d’obra civil i urbanisme en el sector químic. També membre de la comissió d’urbanisme de l’AEQT. Dona implicada en l’entorn en què treballa i conviu per fer una ciutat millor i més cohesionada.

  19. Manuel Felipe Carballo

  Independent. Tècnic de neteja i membre del moviment veïnal del Barri de Sant Ramon. Coneix cada racó de Tarragona. La seva experiència professional i del dia a dia dels barris permetrà fer de Tarragona una ciutat més social, sostenible i pensada per les persones.

  20.Pepi Mellado

  Activista social. Vinculada als barris de Campclar i Bonavista. Presidenta de la Penya Bètica de Tarragona. Persona compromesa per la justícia social i per fer una ciutat que pensi en tothom i no deixi ningú pel camí.

  21. Cristóbal Castro

  Independent. Operador de planta química. Actualment, president de la Llar de la Granja, president de l’Associació de pensionistes i delegat del Consell Municipal de la Gent Gran. La seva experiència aportarà els ingredients per fer de Tarragona una ciutat més social, humana i propera a tota la gent gran activa.

  22. Juani Luque

  Independent. Operària de neteja. El Barri de Sant Salvador és la seva casa. Juani Luque se suma al projecte del PSC per treballar per la nostra ciutat i dedicar els seus màxims esforços, amb una mirada optimista i molt propera a la gent.

  23.Gabriel Coy

  Bomber a la nostra ciutat. Vinculat en diverses associacions de veïns de la nostra ciutat i en l’àmbit esportiu. Persona activa i compromesa, que coneix el cor de la ciutat, la Part Alta, però també els diferents barris, i què li agrada fer ciutat.

  24.Panxi Picallos

  Mestra jubilada. Lluitadora incansable i atenta a l’actualitat per buscar les vies de fer una ciutat millor. Usuària activista del transport públic de la Tarragona, i de la mobilitat sostenible. Molt vinculada amb la gent gran activa. Veïna de Torreforta.

  25. Rafa Pallero

  Independent. Psicòleg, treballador de l’ONCE i persona vinculada al seguici popular de la ciutat. Pallero s’uneix una vegada més a la llista del PSC amb l’objectiu de posar el seu gra de sorra a la candidatura i dedicar-se a la cultura de Tarragona i la seva mirada inclusiva.

  26.Encarna Ibarra

  Diplomada en Relacions Laborals i llicenciada en Ciències del Treball. Experiència professional en sanitat i ocupació. Vinculada en entitats com Oxfam Món i Amnistia Internacional. Suma amb el seu compromís la igualtat d’oportunitats i en una societat on ningú quedi pel camí. Aportarà experiència en un àmbit fonamental pel projecte socialista: l’ocupació.

  27.Carles Castillo

  Advocat. Diputat del PSC al Parlament de Catalunya i ex-regidor de l’Ajuntament de Tarragona amb responsabilitats com l’Urbanisme o la Guàrdia Urbana. Persona de llarga trajectòria que treballa per la ciutat des dels àmbits on està. La seva experiència sobretot en temes de seguretat ciutadana, és molt valuosa.

  Suplents:

  1. Josep Mº Buqueras

  Independent. Arquitecte tècnic. Durant tota la seva trajectòria professional ha analitzat i treballat l’arquitectura de la ciutat. Arriba a la llista de Josep Félix Ballesteros amb l’objectiu de visualitzar el llegat del modernisme a la ciutat. El patrimoni és un element fonamental del projecte socialista.

  2.Teresa Moralo

  Mestra i amant de la literatura. També és llicenciada en Pedagogia Terapèutica. Ha fet diverses exposicions pictòriques arreu de la ciutat. Arriba per treballar àmbits de la ciutat com la cultura, la neteja i les polítiques socials.

  3.Máximo Cuentra

  Actualment és el president de la Llar de jubilats de Campclar. Durant la seva etapa professional va ser oficial i conductor de maquinària pesant. Persona pròxima i compromesa, treballa per la cohesió de la ciutat des del dia a dia i reivindica sempre la força dels barris de Ponent.