Ballesteros celebra que Torra assisteixi a la inauguració dels Jocs

  El batlle tarragoní admet que la decisió era “difícil de prendre”, tot i que considera que hagués estat una “anomalia” que no hi assistís perquè el Govern “ha estat a l’alçada”

  L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha celebrat que, finalment, el president de la Generalitat, Quim Torra, assisteixi aquest divendres al vespre a l’acte d’inauguració dels Jocs Mediterranis, on coincidirà amb el rei Felip VI i el president del govern espanyol, Pedro Sánchez. En declaracions a l’ACN, el batlle ha admès que “la situació és molt complicada” i que la decisió del cap de l’executiu era “difícil de prendre”. Finalment, però, Ballesteros ha posat en valor la decisió del president i se n’ha mostrat “content, agraït i satisfet”. Segons l’alcalde, amb motiu dels Jocs s’ha treballat “molt i amb una complicitat enorme” amb el Govern, de qui ha dit que “sempre ha estat l’alçada”. Per aquest motiu, Ballesteros considera que l’absència de Torra hagués estat una “anomalia”.

  L’alcalde ha afegit que respectaria qualsevol decisió del president “per respecte a la persona i per respecte a la institució”. Ballesteros ha dit sentir-se “satisfet i agraït per tots aquells tarragonins i catalans que esperaven que, en un dia en què enviem el missatge al món que som capaços de fer grans coses, el president estigués allà on li toca, que és amb la gent”.

  L’alcalde afirma que les entrades s’estan venent a bon ritme

  D’altra banda, el batlle ha valorat amb molta satisfacció l’arrencada dels Jocs i les primeres competicions que ja estan tenint lloc aquest divendres. “Les delegacions estaven arribant ahir a la nit i de matinada, i alguns atletes ja estan competint sense cap incident. Per tant, són bones notícies”, ha celebrat.

  Davant la poca assistència de públic a les primeres competicions, el batlle ha recordat que van haver de situar proves esportives “fora de programa” davant l’elevat nombre d’especialitats i d’esportistes participants. “És normal que quedin una mica minvades”, ha admès.

  Tot i això, l’alcalde ha assegurat que “està tot venut” de cara a la cerimònia inaugural d’aquest divendres a les nou del vespre i, també “està tot gairebé exhaurit” per als esports “de més seguiment”. “La resta va a un bon ritme de venda d’entrades i demanda. No estem preocupats”, ha tancat.