Baix Ebre Innova forma una desena de joves en operacions bàsiques de restaurant i bar

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    La presidenta del Consell Comarcal de Baix Ebre, Sandra Zaragoza, ha inaugurat al Viver d’Empreses de Camarles un nou curs d’Operacions bàsiques de restaurant i bar, que formarà una desena de joves, actualment sense feina.
    Aquesta oferta formativa, impulsada per la institució comarcal a través de la societat Baix Ebre Innova, està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, té una durada de 310 hores i inclou 80 hores de pràctiques laborals. El alumnes que completin aquesta formació obtindran al final del curs el certificat de professionalitat en Operacions bàsiques de restaurant i bar.
    Amb aquest curs, el Consell Comarcal del Baix Ebre culmina la formació ocupacional programada per aquest 2018 a través de Baix Ebre Innova. En total, la institució comarcal haurà facilitat enguany la millora de la qualificació professional a una vuitantena de persones. Els altres cursos desenvolupats han estat els d’anglès comercial, atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, activitats auxiliars de comerç, i neteja en espais oberts i instal•lacions industrials.
    En la salutació als alumnes, que provenen de diferents municipis del Baix Ebre i Montsià, la presidenta comarcal Sandra Zaragoza ha explicat que aquesta formació és una bona oportunitat per inserir-se al món laboral en un sector que té demanda.