Avui, sorteig de les competicions d’handbol de Tarragona 2018

  L’acte tindrà lloc a la Sala Eutyches del Palau de Congressos i també comptarà amb la presència de l’alcalde i el president del Comitè Internacional, Amar Addadi

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  Demà 9 de maig a partir de les 17h se celebrarà el sorteig de les competicions d’equip dels Jocs Mediterranis: waterpolo, handbol, voleibol i futbol. L’acte tindrà lloc a la Sala Eutyches del Palau de Congressos i comptarà amb la presència dels seleccionadors de l’equip espanyol absolut d’handbol, Jordi Ribera Romans (selección masculina) i Carlos Viver Arza (selección femenina), així com d’altres representants del món de l’esport. També hi assistiran el president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis, Amar Addadi, i l’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros. El sorteig, que serà obert als mitjans, retransmès en directe per TAC12 i que es podrà seguir per streaming a través de la seva pàgina web, comptarà amb la col·laboració de Loterias y Apuestas del Estado, soci oficial dels Jocs.

  Darrers canvis del programa esportiu
  Durant la reunió del Comitè Executiu del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM) de demà al matí, està previst que s’aprovin els darrers canvis del programa i calendari esportiu de Tarragona 2018. En aquest sentit, hi ha tan sols 9 proves esportives, de les 237 previstes, que podrien ser excloses del programa esportiu definitiu dels Jocs a causa de la seva baixa inscripció. És important destacar que aquest és un fet habitual en qualsevol Jocs i que a diferència dels darrers Jocs Mediterranis a Mersin, on d’una banda, es van suprimir una cinquantena de proves i de l’altra, n’hi va haver moltes amb una baixa participació, Tarragona 2018 vol garantir una bona participació en totes les seves proves esportives.

  Última reunió de coordinació
  Finalment destacar que aquesta tarda ha tingut lloc la darrera reunió de coordinació abans de l’inici dels Jocs. A banda del president i membres del CIJM també hi han assistit el director executiu de Tarragona 2018, Victor Sánchez, el conseller comissionat pels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor; el president del Comité Olímpico Español, Alejandro Blanco; i la consellera d’Esports, Elisa Vedrina, així com els diferents directors de l’organització dels Jocs.