Avui, arribada dels patges reials a Tortosa

  L'arribada està prevista a les 18.30 h i els emissaris reials es dirigiran a la plaça de l'Ajuntament

  Part del cartell de la Cavalcada de Reis. Foto: cedida

  Aquest dijous a la tarda arriben els patges reials per recollir les cartes dels infants per als Reis Mags. L’arribada està prevista a les 18.30 h i els emissaris reials es dirigiran a la plaça de l’Ajuntament, on rebran les cartes dels xiquets.

  Els horaris de la cavalcada del dissabte 5: els Reis d’Orient arribaran pel riu a bord del Sirgador i a les 17.30 h desembarcaran a l’embarcador del mercat. Des d’aquest punt aniran en el centenari autobús de la Hife fins al Roser, per fer l’adoració. A les 18.30 h està previst que arriben a l’Ajuntament, on l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, els farà lliurament de les claus de les cases de la ciutat.

  Just després, a les 18.45 h, arrancarà la cavalcada, que enguany comptarà amb una temàtica inspirada en la pel·lícula ‘El Rei Lleó’ (recorregut: plaça de l’Ajuntament, c. Dr. Vilà, av. Generalitat i parc municipal Teodor Gonzalez). A partir de les 20 h lliuraran els primers regals als xiquets de la ciutat. (prèviament, de 17.00 h a 19.00 h, els patges dels Reis estaran preparant els regals que s’entregaran, al costat de l’escenari del passeig central del parc.

  L’endemà, diumenge 6, els Reis Mags aniran als centres assistencials, per visitar les persones que hi són ingressades, i assistiran a la missa a l’ermita dels Tres Reis, a la carretera de Tortosa a Bítem.