Avui acaba el XIX Festival Europeu de Curtmetratges al Teatre Bartrina de Reus

    A les 21.00 h tindrà lloc el lliurament de premis i l'acte de cloenda del festival

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Aquest dissabte a les 21:00 h es portarà a terme l’acte de lliurament de premis i la cloenda del XIX Festival Europeu de Curtmetratges al Teatre Bartrina de Reus. L’alcalde Carles Pellicer assistirà a l’acte, durant el qual està previst que es reconegui la trajectòria del reusenc Oriol Tarragó, guanyador de tres premis Goya i 6 premis Gaudí com a dissenyador de so per títols com El orfanato, [REC], Lo imposible o El niño, i també a l’Escola de Cinema de Reus (ECIR).

    A l’acte de lliurament de premis, presentat pels periodistes Núria Solé i Jordi Gil, es donaran a conèixer els curtmetratges guanyadors en la competició europea i la secció Panorama CAT, a més dels guanyadors del concurs de Microfilms, el premi al millor Mini-Drugmetratge, el Premi del Públic i el Premi del Jurat Jove.

    La sessió es completarà amb la projecció dels curtmetratges guanyadors més dos curtmetratges de la secció Panorama: D’après une histoire vraie, de Cédric Prévost (França) i Le plombier, de Xavier Serón, Méryl Fortunat-Rossi (França), dues comèdies que serviran per cloure el FEC Festival 2017.