Avís per nevades a cotes baixes al Baix Penedès

  Durant el migdia i les primeres hores de la tarda es pot veure nevar a cotes al voltant dels 250 metres

  Demà dijous  el temps torna a complicar-se al Baix Penedès amb l’arribada d’un nou embossament a les capes altes de l’atmosfera.

  Ja durant el matí el cel estarà molt ennuvolat a la comarca i serà a partir del migdia quan arribaran els primers ruixats febles a la comarca. Al llarg del migdia i durant la tarda s’esperen les possibilitats més altes de ruixats. Ruixats que seran febles en general però localment cauran amb moderada intensitat.

  Al llarg de la tarda, els ruixats ràpidament aniran desplaçant-se cap al Camp de Tarragona. En principi serà un episodi de pluja breu i poc important.

  El més destacat serà la cota de neu. Durant el migdia i les primeres hores de la tarda es pot veure nevar a cotes al voltant dels 250 metres, és a dir, als municipis de l’interior de la comarca. De forma puntual, i en moments d’una precipitació més intensa, no es descarta veure alguns flocs de neu als municipis del litoral.

  El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat un avís per neu a cotes baixes a la nostra comarca entre les 6.00 i les 18.00 hores de demà dijous. Segons aquest avís la cota de neu estarà al voltant dels 200 metres i es podrien acumular més de 2 centímetres de neu per sobre dels 400 metres.

  Pere Almendàrez

  @Pere_Almendarez