Augusta Car, el concessionari oficial Hyundai al Camp de Tarragona, aparca a el Pallol

  El Pallol i Hyundai-Augusta Car signen un contracte de col•laboració i la marca coreana ocuparà un local amb més de 500 m2 d’exposició a partir del 30 de maig

  El Centre Comercial El Pallol de Reus i el concessionari Hyundai- Augusta Car, han signat un acord de col·laboració que permetrà a la marca de cotxesHyundai, instal·lar-se al Centre Comercial de Reus, en un local de la planta baixa que comptarà amb unes modernes i amplies instal·lacions de més de 500 m2.

  Aquest espai és un nou format d’exposició i venda, una nova aposta que Hyundai-Augusta Car proposa al centre de la ciutat, gràcies a El Pallol, que des de sempre ha apostat pel seu teixit comercial i la seva gent. D’aquesta manera Hyundai pot apropar els seus vehicles a la gent de Reus i de la comarca.

  “Passejar i tot d’una veure a prop un cotxe nou exposat, sabem que és una experiència que agrada molt al públic, tant si té la necessitat de comprar un cotxe, com si s’apropa per simple curiositat. Avui en dia aquesta experiència és difícil de trobar al centre de les ciutats ja que la gran majoria de concessionaris opten per l’extraradi. D’altra banda, les recerques online, que són molt pràctiques a l’hora d’obtenir molta informació, no podran mai transmetre les sensació que els nostres sentits perceben quan toquem la carrosseria d’un cotxe nou, olorem el seu interior o escoltem el seu motor”. afirma Marc Utches, responsable de Hyundai-Augusta Car Reus.

  Les noves instal·lacions d’Augusta Car al Centre Comercial el Pallol comptaran amb un departament comercial dedicat exclusivament a l’atenció als clients i a la venda de vehicles. “Per la seva important tradició comercial i el seu caràcter, la Ciutat de Reus i en concret el centre comercial El Pallol, són el marc ideal per llançar aquest nou format d’exposició i venda. Per tant, l’esforç d’apropar els cotxes Hyundai al centre de la ciutat i al ciutadà, és una aposta ben tangible d’Augusta Car.” conclou Marc Utches.

  Les instal·lacions actuals de concessió, servei tècnic i taller oficial que té Hyundai-Augusta Car a l’Autovia Reus-Tarragona, s/n del “Mas Abelló, segueixen obertes i s’ampliaran, amb una gran oferta de Vehicle d’Ocasió i Km.0.