August Armengol no es tornarà a presentar a les eleccions

  Armengol anuncia que no formarà part de cap llista electoral ni participarà en la campanya de cap candidatura

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Imatge d'arxiu d'August Armengol. (Lluís Tamayo)

  Les eleccions municipals que se celebraran el 26 de maig comptaran amb un candidat menys d’entre els fins ara habituals a les eleccions vendrellenques. August Armengol anuncia que no concorrerà a les eleccions d’aquest any després d’haver estat un dels caps de llista clàssics al Vendrell des de 2003.

  El fins ara cap de llista de Plataforma per Catalunya (PxC) no es tornarà a presentar a les eleccions en haver extingit la militància el seu partit en el congrés del passat 16 de febrer i d’haver anunciat aleshores la formació el cessament de la seva activitat política.

  El regidor identitari manifesta que ha desenvolupat les seves tasques de regidor “amb honestedat, coratge i voluntat de servei com a càrrec públic per delegació de les milers de persones que ho van fer posible amb el seu vot, cosa que ha estat una gran responsabilitat i un gran honor”.

  August Armengol vol agrair públicament la confiança que milers de vendrellencs li han atorgat al llarg dels 16 anys que ha estat regidor entre els anys 2003 i 2019, així com a tots els baixpenedesencs que amb el seu suport a les diferents candidatures de PxC a la comarca van fer possible que fos conseller comarcal del Consell Comarcal del Baix Penedès de 2007 fins enguany. PxC ha estat la tercera força política del Vendrell durant els darrers 12 anys, és a dir, durant els darrers tres mandats. Armengol fa èmfasi en “els 5 regidors obtinguts en les eleccions de l’any 2011 amb el suport de 2.328 vots que van representar el 18% dels vots”.

  El regidor, que plegarà del seu càrrec el 14 de juny, coincidint amb l’últim dia d’aquest mandat, anuncia que “no formarà part de cap llista electoral, ni participarà en la campanya electoral de cap candidatura aquest 2019”.