Aturen el projecte del càmping al parc de les Basses de Lleida

    La Paeria critica les "traves" del Govern a projectes a la ciutat i es compromet a seguir treballant en la recuperació de l'espai per al gaudi de la ciutadania

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    L’Ajuntament de Lleida ha rebut aquest dimarts la notificació de l’aprovació de l’inici de la redacció del Pla director urbanístic de les activitats de càmping, per part del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet. L’acord incorpora la suspensió de la tramitació de plans especials per instal·lar o ampliar càmpings, inclosos els que estan en tramitació, com és el cas del projecte previst al Parc de les Basses de la capital del Segrià. Per tant, la Paeria a no podrà tramitar l’aprovació definitiva del Pla especial de les Basses fins que la Generalitat no enllesteixi el nou Pla director, malgrat que el document ja es trobava en una fase avançada amb la tramitació ambiental ja enllestida. Tot i això, la Paeria es compromet a seguir avançant en la recuperació d’aquest espai com a parc urbà familiar.
    El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria de la Paeria, Rafael Peris, ha expressat que no comparteix la decisió del Govern i ha lamentat que es posin “traves” a projectes “clau” per la ciutat de Lleida. “No és el primer cop que decisions de la Generalitat aturen inversions importants a la capital del Segrià, que han de generar una major atractivitat turística i un desenvolupament econòmic i social a la ciutat”, ha manifestat.

    Després de conèixer la notificació de Territori i Sostenibilitat, Peris ha assenyalat que l’equip de govern de la Paeria es compromet a seguir treballant “per fer un replantejament del parc de les Basses per guanyar aquest espai com a zona de gaudi i per activitats socials de la ciutadania”.