Atenen més de 4329 consultes a l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Baix Camp

  El total de consultes i atencions a usuaris fetes inclou les presencials, les telefòniques i les fetes per correu electrònic o mitjançant la plataforma d'administració electrònica e-Trac

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Baix Camp ha atès un total de 4329 consultes i visites durant els 6 primers mesos de l’any, de les quals 2902 (un 67 per cent) han estat sobre els ajuts als lloguer i per la xarxa de mediació de lloguer social. La resta d’atencions i consultes realitzades (1427 en sis mesos) corresponent a altres gestions relacionades majoritàriament amb les cèdules d’habitabilitat, i en menor quantitat relacionades amb els ajuts per rehabilitació d’habitatges i rehabilitació d’habitatges on viu gent gran.

  El total de consultes i atencions a usuaris fetes inclou les presencials, les telefòniques i les fetes per correu electrònic o mitjançant la plataforma d’administració electrònica e-Trac.

  Una altra de les actuacions que centra bona part de l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Baix Camp és la tramitació de cèdules d’habitabilitat, que ha arribat a 1481 cèdules tramitades durant els primers 6 mesos de l’any. Aquí destaca sobretot l’ús dels mitjans telemàtics ja que representen el 65 per cent (961 cèdules) de totes les que es tramiten, mentre que les presencials només representen un 11 per cent (167 cèdules). A més, encara hi ha 353 cèdules (gairebé un 24 per cent) que necessiten d’una inspecció tècnica per tramitar-se.

  Ajuts al lloguer
  Pel que fa a la part de l’Oficina que tramitat els ajuts més socials, durant el primer semestre de l’any s’han tramitat 543 sol·licituds, una xifra mai assolida fins ara en superar el mig miler de sol·licituds. D’altra banda, i pel que fa a la xarxa de mediació al lloguer social aquest any s’han formalitzat 7 contractes, mentre que es fa el seguiment de 27 contractes ja existents d’anys anteriors. Per últim, s’han fet 20 inscripcions en el registre d’habitatges de protecció oficial.