Arriba “Música als Balcons”, a Cambrils

  La cinquena edició de Música als Balcons es portarà a terme divendres 12 de maig

  Arriba la cinquena edició de Música al Balcons a Cambrils. Els joves músics cambrilencs tindran un cop més un escenari immillorable per mostrar el seu talent el proper divendres 12 de maig, a partir de les 18:30 hores. Els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) tocaran des de diferents balcons del Barri Antic mentre alumnes del Centre de Dansa Cambrils ofereixen coreografies a peu de carrer.

  La novetat d’aquest any és que l’escenari inicial de l’itinerari serà la Torre del Llimó, edifici històric que ha obert portes recentment al bell mig del Barri Antic. Així doncs, la ruta començarà en aquest punt i serà guiada per les alumnes del Centre de Dansa i l’acompanyament de la Xaranga Bandsonats, que amb bon ritme portaran els interessats pels carrers del Barri Antic.

  Les parades per escoltar els diferents grups musicals de l’Escola Municipal de Música seran les següents:

  1. Torre del Llimó- Carrer de les Creus, 37 amb carrer Rovira,1

  2. Carrer Parras, 11

  3. Carrer de les Creus , 16

  4. Carrer de les Creus, 21

  5. Plaça de Marianao, 4

  6. Carrer Cardenal Vidal i Barraquer, 21

  7. Passeig Albert, 2

  8. Passeig Albert, 4

  9. Centre Cultural – carrer de Sant Plàcid,18-20

  10. Plaça de la Vila

  El projecte compta amb el suport d’El Portal, l’Associació de Veïns del Barri Antic de Cambrils, també compta amb el suport de l’Associació Comercial VilaCentre.

  Els orígens

  Música als Balcons va ser una iniciativa del Pla de Barris a la qual es van unir VilaCentre i l’Associació de veïns El Portal amb la voluntat de crear un projecte per promoure i dinamitzar el Barri Antic. La primera edició es va celebrar el desembre del 2012 com a cloenda d’aquest programa d’intervenció integral del barri i va tenir molt d’èxit. A més de dinamitzar el barri, el projecte permet la fusió entre la cultura i el patrimoni urbà. En aquest cas, la música i la dansa es fusionen amb el Barri Antic de Cambrils.