Arriba la Feria d’Abril a Cunit

  La inauguració serà el dijous 27 d'abril a les 21h amb l'obertura i l'encesa de llums del recinte firal

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Aquest matí, l’alcaldessa de Cunit Montserrat Carreras i el president de l’Asociación Feria de Abril de Cunit, Toni Navarro han signat el conveni de col·laboració per a l’organització de la Feria d’enguany.

  La Feria de Abril de Cunit és una activitat cultural que es celebra al municipi amb un important arrelament des de fa anys. El format s’ha mantingut any rere any, la seva organització a càrrec de l’entitat que l’ha tirant endavant i que s’ha encarregat de tots els detalls amb el suport a nivell logístic, econòmic i de recursos tan materials com humans per part del Consistori per a garantir-ne les condicions necessàries.

  L’edició de 2017, del 27 d’abril a l’1 de maig, no és una excepció, i per part de l’Ajuntament de Cunit s’ha acordat destinar recursos municipals per valor màxim de 45.000€ (seguretat ciutadana, altres serveis municipals, i altres despeses) donant així llum verda a la seva celebració, precisament, pel seu arrelament en el municipi i per la projecció que sol tenir.

  La inauguració serà el dijous 27 d’abril a les 21h amb l’obertura i l’encesa de llums del recinte firal. Fins el dilluns 1 de maig serà el punt d’encontre i d’actuacions d’entitats, grups i artistes. Podeu veure el programa sencer en aquest enllaç.