Arriba la 17a edició del “Posa’t la Gorra” a PortAventura World

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Torna la festa del “Posa’t la Gorra!” a PortAventura World amb força. S’enceta la dissetena edició de la festa en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer i les seves families i es farà omplint la plaça de la Xina de colors i emocions!

  Se celebrarà la festa el 8 de juny, de nou a PortAventura World, un espai màgic que enguany volen tenyir de colors i omplir d’emocions. L’acte central de la festa és la lectura del manifest a càrrec dels nens i nenes de l’AFANOC que serà a les 13.00h a l’escenari principal situat a la Plaça de la Xina, acompanyats per les autoritats assistents.

  El disseny de la gorra ha estat a càrrec d’Ágatha Ruiz de la Prada, que ha creat una gorra amb un fort impacte visual gràcies a la vivacitat dels seus colors.

  La campanya “Posa’t la Gorra!” és la font principal de recursos per finançar tots els serveis
  i accions que duen a terme i garantir-ne la gratuïtat per a totes les famílies amb un infant o adolescent amb càncer.

  Com cada any, PortAventura World obre les seves portes per celebrar la festa. A banda de les atraccions, els visitants també podran gaudir de tallers i actuacions musicals i de dansa a l’escenari principal situat a la Plaça de la Xina, i conduït per la presentadora Agnès Busquets.