Arriba el Mercat de fora estocs a les Borges Blanques

    Les Borges Blanques acollirà durant el matí d’aquest pròxim dissabte, 27 de juny, el Mercat de fora estocs, que s’afegirà a l’habitual mercat dels dissabtes, dos espais en els quals els visitants podran trobar una gran varietat de productes de qualitat i amb grans descomptes, en què s’espera que hi hagi al voltant d’una vintena de parades en total.

    El Mercat de fora estocs, està organitzat per l’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques, i comptarà amb gairebé una desena d’establiments que s’ubicaran entre la plaça porxada, el carrer del Carme, i davant d’alguns dels establiments participants de la capital de les Garrigues. Entre els articles que podran trobar els compradors hi haurà complements i bijuteria, objectes per la llar, jardineria, calçat, ferreteria i peces de roba d’adult i per a infants, entre altres.

    Per tots aquells que s’hi vulguin apropar els comerciants obriran les parades a les 9.00 hores del matí i romandran oberts de forma ininterrompuda fins als voltants de les 13.30 hores del migdia, amb moltes ofertes especials i grans oportunitats.