Arriba a Tarragona la primera edició de la Nit Oberta del comerç

  L'esdeveniment ajuntarà la moda, la música, la cultura, la gastronomia i la solidaritat

  David Ciscar, Javier Escribano, Salvador Minguella, Elvira Ferrando i Ana Vilallonga durant la presentació. Foto: Laura V-M

  La Via T, amb el suport de totes les associacions de Tarragona, lidera la primera Edició de Nit Oberta, l’esdeveniment comercial que tindrà lloc el 10 de maig a la ciutat des de les 19 a les 24 h. Aquest acte pretén ajuntar la moda, la música, la cultura, l’art de la mà dels graffitis, la gastronomia i la solidaritat. Un total de 14 actuacions musicals, un Flashmob, bodypaint i fotomatons  solidaris, que destinaran els diners recaptats a l’AECC Catalunya Contra el Càncer amb la col·laboració de CaixaBank, formaran part de la nit.

  La consellera de comerç, Elvira Ferrando, ha esmentat que “volem un comerç bo i viu, per aquest motiu és un goig presentar la Nit Oberta, volíem que Tarragona tingués una nit especial dedicada al comerç, un esdeveniment que donarà a la ciutat un valor afegit importantíssim”.

  El president de la Via T, Salvador Minguella, ha dit que amb aquesta iniciativa “volem que passin coses al carrer i que la gent entri a les botigues. Estem ben segurs que tindrà una gran acceptació”. L’objectiu de Nit Oberta és ser l’esdeveniment del comerç de referència a la ciutat de Tarragona. Es tracta de mostrar el millor que tenim als nostres establiments, fer promocions internes i donar valor afegit als clients, ha afegit. Un centenar d’establiments s’han sumat a la iniciativa, i esperen que s’hi adhereixin més.

  El president de l’Associació d’empresaris d’Hostaleria de Tarragona, Javier Escribano, ha assenyalat que se sortejaran 20 menús de manera solidària per a tots aquells que participin en l’esdeveniment, perquè “Tarragona necessita aquest tipus d’iniciatives per continuar viva i activa”.

  Les activitats es repartiran en diferents zones, però la Rambla Nova, el carrer Unió, els voltants del Mercat Central, la Plaça Verdaguer i el carrer Governador González tindran especial importància.