Arriba a l’hospital amb mal de ventre i acaba a l’UCI imputat

Els cirurgians li van extreure de l'estómac 123 aglans d'haixix.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Nacional de Granada ha confiscat 123 aglans d’haixix que han estat extretes en un hospital de la cavitat abdominal d’un sexagenari que ha acudit a urgències per un fort mal d’estómac i manifestant que no havia pogut anar de ventre des de feia més de dues setmanes, i ha acabat ingressat a l’UCI.

Al pacient se’l considera autor d’un delicte de tràfic de drogues, motivat pel transport a l’interior d’aquesta droga, que va donar un pes de 1.335 grams d’haixix.

L’home va haver de ser sotmès a una intervenció d’urgència i després de l’extracció de la droga va quedar ingressat a l’UCI en un estat molt greu, segons ha detallat en una nota el Cos Nacional de Policia.

Complint amb els protocols d’actuació establerts per al personal sanitari, des del Servei d’Urgències, de matinada, es va fer una trucada al 091 on s’informava del ‘material’ extret de l’abdomen de l’home.

UNA MULA REINCIDENT

No era el primer cop que aquest home allotjava drogues a l’interior del seu organisme per a transportar-les, ja que el 2016 va resultar detingut a Algesires durant un control policial de passatgers.

Després de ser traslladat a un centre hospitalari, es va evidenciar que albergava una desena de glans d’haixix a la cavitat abdominal, les quals van llançar un pes de 380 grams.

Les anomenades mules s’encarreguen del transport de substàncies estupefaents a l’interior del seu organisme per intentar evitar ser detectats per la policia, a canvi de certa quantitat de diners, posant així en risc la salut col·lectiva i la seva pròpia.