Aquest diumenge ha arrencat a Girona una nova edició del Fòrum Gastronòmic. Aquesta és la sisena vegada que la fira s’instal·la a la ciutat i és també la que ha batut tots els rècords, tant en nombre d’expositors – més de 250 empreses – com en superfície. De fet, per poder encabir tota aquesta demanda s’ha ampliat un 30% l’espai disponible. El director del Fòrum Gastronòmic, Pep Palau, diu que s’ha convertit en “una cita imprescindible” i valora la “pluralitat d’actors” que es donen cita a la fira. “Aquí es troben els grans cuiners amb les empreses, però també els pagesos i petits productors”, comenta. A la cita d’aquest any no hi faltaran els grans cuiners que faran demostracions i explicaran quines són les tendències de cara al 2018. El primer i un dels més esperats, aquest diumenge: Joan Roca. Abans, es viurà un dels moments més emotius del Fòrum amb l’homenatge al músic i gastrònom mort fa prop d’un any, Pere Tàpies.
Notícies relacionades
“Com elaborar un pla d’innovació a la meva empresa”, nou taller a Reus
Amb l’objectiu de donar resposta i promoure noves accions que ajudin a l’enfortiment del teixit econòmic, adequades a…
El brot que va intoxicar a infants a Calafell va ser pel mal estat del menjar
L’Agència de Protecció de la Salut de Catalunya ha conclòs que el brot lleu que van patir 44…
Blanes renovarà diumenge el Vot de Vila a l’Aplec de Sant Rafel, una tradició que es manté des de l’any 1795
El diumenge 22 d’octubre Blanes reviurà una de les tradicions més nostrades i longeves amb què compta aquest…