Arran Lleida publica un cartell on surten els regidors que no “deixen votar” l’1-O

  PSC, Cs i PP acusen al col·lectiu de l'esquerra independentista de fer-los una campanya d' "amenaces" i "assetjament"

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
  Arran Lleida ha publicat aquest dilluns a les xarxes socials un cartell en què la formació juvenil de l’esquerra independentista “assenyala” els regidors dels grups municipals del PSC, Ciutadans i PP a l’Ajuntament de Lleida per “no deixar votar” l’1-O. El cartell inclou les fotografies dels regidors d’aquests tres partits i s’hi pot llegir el missatge: “Assenyalem-los. El tripartit de Lleida PSC, Ciutadans i PP no ens volen deixar votar. Desobeïm”. Tant des del PSC, Cs com des dels populars han expressat el seu total rebuig a la campanya i han presentat una denúncia davant els Mossos d’Esquadra per suposades “amenaces” i “assetjament”. Cal recordar que l’alcalde Àngel Ros va anunciar que l’Ajuntament de Lleida no cediria locals municipals per a la celebració de l’1-O.
  foto_3256264
  La presidenta del grup municipal del PP a la Paeria, Dolors López, ha manifestat que se sent “amenaçada i assenyalada” por “aquells grups radicals que atempten contra l’Estat de Dret i el que promouen és la desobediència”. Per això, López ha presentat una denúncia davant els Mossos per suposades “amenaces”. El grup de Ciutadans també ha presentat denúncia davant els Mossos, en aquest cas per un suposat delicte d'”assetjament” i per “calúmnies”. La portaveu de la formació a l’Ajuntament de Lleida, Àngeles Ribes, ha acusat a través de les xarxes socials “els cadells dels socis de Puigdemont d’assenyalar als demòcrates que defensem la legalitat”. També ha denunciat la campanya davant la policia catalana la regidora de Seguretat Ciutadana, Sara Mestres, en nom del grup municipal del PSC.

  Albiol i Arrimadas visitaran Lleida per donar suport als regidors de les respectives formacions 

  El president del Partit Popular Català, Xavier Garcia Albiol, visitarà aquest dimarts Lleida per donar suport als regidors populars de la Paeria, Dolors López i Joan Vilella, que apareixen al cartell d’Arran. En el mateix sentit, la portaveu del comitè executiu de Ciutadans i cap de l’oposició al Parlament, Inés Arrimadas, també visitarà dimarts la capital del Segrià.