Arran denuncia l’agressió d’un militant per part de la policia

    El jove va ser arrestat mentre es manifestava davant la comissaria de la policia espanyola de la Via Laietana i aquests el van agredir, segons l'organització juvenil independentista

    Arran ha denunciat a través de les xarxes socials que dissabte al migdia un militant d’Arran Premià va ser detingut mentre es manifestava davant la comissaria de la policia espanyola de la Via Laietana. Segons l’organització juvenil independentista, el jove va ser conduït a l’interior de les dependències policials, on quatre agents el van arraconar sota les escales, on no hi ha càmeres de videovigilància, i li van clavar “bufetades i puntades a les cuixes i als genolls”. Posteriorment, va ser conduït a les dependències policials, on, segons Arran, “també va rebre comentaris vexatoris”. A mitja tarda, el militant va ser posar en llibertat amb càrrecs per resistència i desobediència a l’autoritat.L’organització juvenil independentista ha denunciat que “no es tracta d’un cas aïllat”.
    Arran ha recordat, a través d’un comunicat, les agressions de l’1-O i la detenció de dos joves de Tàrrega que van denunciar que van ser “greument apallissats per part de la policia espanyola”. “Davant la seva impunitat, nosaltres alcem la veu per denunciar-ho i seguirem prenent els carrers, hem perdut la por”, ha reblat l’organització en un comunicat difós a través de les xarxes socials.

    Segons Arran, el jove agredit participava en una “manifestació de suport a les campanyes antifeixistes encausades sota el lema #TotesSomAntifeixistes”.